FOND DE TEN PUDRA MINERALA

107,00 RON
cu TVA

Ingredente Naturale: 100%

Ingrediente Organice: 500 (Mattifying Invisible) minim 22%/ Alte nuante minim 32%

15 Gr.

Sistem refill - DA (produsul fara carcasa de bambus)

Culoare
TIP SELECTIE
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

Fondul de ten pudra minerala este o adevarata baza de pulbere. Ceea ce il face original este usurinta in utilizare. Si pentru ca este aplicat peste o alegere personala de crema hidratanta, este potrivit pentru toate tipurile de ten. Acest fond de ten mineral se recomanda a fi utilizat  cu peria kabuki si nu contine talc.

 

Ambalajul de bambus combina mestesugul traditional si designul modern, iar pudra este protejata de o punga de bumbac precum o bijuterie. Aceasta prezentare impreuna cu posibilitatea cumpararii de rezerve in acelasi ambalaj face din gama de produse ZAO un cadou perfect.

ZAO

Fisa tehnica

Ingrediente (* - ingrediente organice)
Mica
Mineral transparent care accepta foarte bine culoarea si de aceea este utilizat la scara larga in industria cosmetica la fabricarea fardurilor minerale. Versiunile netratate cu oxizi de fier sunt translucide, de aceea nu ofera acoperire, insa reflecta lumina, actioneaza ca filtru si ofera o textura matasoasa. Sunt atat mate cat si satinate sau stralucitoare.
Oryza sativa (rice) powder (Pudra de orez organic)
Pudra de orez este unul dintre cele mai vechi ingrediente cosmetice. Ea are capacitatea de a elimina grasimea din piele, fara a astupa porii, prin ajustarea secretiei glandelor sebacee.
Zea mays (corn) starch* (Amidon de porumb)
Imbunatateste aspectul pielii uscate sau deteriorate prin reducerea gradului de exfoliere, restaureaza supletea. Este un bun absorbant, ideal pentru utilizarea in pulberi pentru corp. Textura sa fina face pielea matasoasa si neteda.
Silica (Siliciu)
Corpul uman contine aproximativ sapte grame de dioxid de siliciu, mult mai mult decat orice alt mineral, inclusiv fier (si siliciu este al doilea component al scoartei terestre, cu o cota de 28%, dupa oxigen cu 47%). O calitate esentiala a siliciului este ca permite organismului sa absorba eficient si sa asimileze minerale si vitamine. tesutul conjunctiv al organismului uman (peretele celular) este compus din colagen si elastina. Aceste molecule au nevoie de siliciu, care insa nu mai este sintetizat de la varsta aproximativa de douazeci de ani. Este necesara o sursa externa, in special pentru piele. Din acest motiv, cele mai multe produse din gama ZAO contin siliciu organic.
Zinc stearate (Stearat de zinc)
Este sarea de zinc a acidului stearic si are proprietati antibacteriene, antivirale
Theobroma cacao (cocoa) seed extract (Extract de seminte de cacao)
xtractul de cacao conține acidul β-butaric natural (GABA), care este benefic în scăderea tensiunii arteriale crescute, care ajută la circulația sângelui și la calmarea sistemului nervos.
Tocopherol (Tocoferol)
Compus asociat cu vitamina E, ce apare in mod natural,antioxidant, ce poate fi izolat de uleiul vegetal.
Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil* (Ulei organic din seminte de Jojoba)
Este extras din semintele arbustului Simmondsia chinensis si este diferit de alte uleiuri din plante deoarece este similar sebumului si uleiului de balena (compus in proportie de 97% din ceara din acizi si alcool cu greutate moleculara mare) si este de fapt o ceara lichida. Patrunde in piele prin foliculii de par pe care nu-i blocheaza, se amesteca cu sebumul si formeaza o pelicula fina non-ocluziva, lasand pielea sa respire. Contine acizi grasi (acid gadoleic, erucic, nervonic), o cantitate remarcabila de polifenoli, dintre care taninii sunt responsabili si pentru senzatia uscata dupa aplicarea pe piele.
Adansonia Digitata Seed Oil* (Ulei din seminte de baobab)
Baobabul este un arbore ce creste in Australia, Africa de Sud, Zambia, Botswana, Namibia, si Mozambique. Mai este numit si “copacul cu susul in jos”. Pentru a obtine ulei din seminte de Baobab, semintele sunt extrase din fructe si presate la rece. Uleiul poate fi extras si cu ajutorul caldurii. Totusi, prin acest proces se obtine un tip ulei mai putin folosit. Consistenta uleiului de Baobab este bogata si groasa. Uleiul de baobab penetreaza pielea foarte bine, o hraneste profund si catifeleaza pielea uscata. Este cunoscut pentru restabilirea si rehidratarea epidermei. Uleiul de Baobab are o cantiatate mare de acizi grasi esentiali inclusiv acid oleic, linoleic si linolenic. Acidul oleic este un bun amplificator de penetrare a pielii. Acizii linoleic si linolenic ajuta la mentinerea starii de sanatate a membranelor celulare.
Sesamum Indicum (Sesame) Seed Extract* (Extract organic din seminte de susan)
Uleiul de seminte Sesamum Indicum (Sesame) se obtine prin presarea semintelor plantei, Sesamum indicum. Uleiul de susan si semintele de susan au fost consumate de oameni de mii de ani.
Calcium Aluminium Borosilicate (Borosilicat de calciu aluminiu)
Este un agent de umplutura, formeaza o pelicula foarte subtire asemanatoare sticlei, care adauga stralucire rujului.
Parfum (Fragrance)
Parfum natural
Lauroyl lysine (Lauroil Lizina)
Este un derivat de acid lauric si lizina, un aminoacid natural. Lauroyl Lizine este un derivat de aminoacid care este fabricat din acid gras de cocos natural (ulei de nuca de cocos). Acesta este cel mai adesea folosit ca agent de ingrijire a parului si a pielii.
Alpha-Glucan Oligosaccharide (Alfa-Glucan Oligozaharida)
Este un agent de ingrijire a pielii, un oligomer din glucoza.
Bambusa arundinacea stem powder (Pulbere micronizata din bambus)
Substanta alba extrasa din articulatii de bambus, compusa in principal din dioxid de siliciu pur. Este un ingredient care a fost utilizat pe scara larga in medicina orientala. Siliciu organic e implicat in sinteza de colagen si elastina si regenereaza epiderma impiedicand demineralizarea si pierderea elasticitatii pielii.
CI 77820 [silver] (Pulbere de argint micronizata CI 77820)
Aceste particule micro de argint pur au particularitati antiseptice (in special asupra pielii si mucoaselor), antibacteriene si de protectie a pielii, precum si pentru pastrarea produsului. Este folosit in creme pentru a trata arsurile. Toate produsele din gama ZAO (cu exceptia celor 2 balsamuri de buze) contin particule micro de argint pur (un conservant natural).
Caprylic/Capric Triglyceride (Triglicerida caprila/caprica)
Este un triester din glicerina, acid caprilic si acid capric. Are rol de prevenire a deshidratarii pielii si este derivat din ulei de nuca de cocos. Prezinta stabilitate mare si rezistenta la oxidare
Theobroma cacao (cocoa) seed butter* (Unt organic de seminte de cacao*)
Untul de cacao protejeaza pielea de agresiunile externe. Acesta ajuta la mentinerea hidratarii, deoarece incetineste pierderea de apa din piele, formand o bariera pe suprafata pielii. Acesta a fost folosit de secole in Africa in ingrijirile preventive pentru a asigura flexibilitatea pielii si, de asemenea, ingrijirile curative pentru pielea uscata si ridata.
Ingrediente 500 (* - ingrediente organice)
Mica
Mineral transparent care accepta foarte bine culoarea si de aceea este utilizat la scara larga in industria cosmetica la fabricarea fardurilor minerale. Versiunile netratate cu oxizi de fier sunt translucide, de aceea nu ofera acoperire, insa reflecta lumina, actioneaza ca filtru si ofera o textura matasoasa. Sunt atat mate cat si satinate sau stralucitoare.
Zea mays (corn) starch * (Amidon de porumb)
Imbunatateste aspectul pielii uscate sau deteriorate prin reducerea gradului de exfoliere, restaureaza supletea. Este un bun absorbant, ideal pentru utilizarea in pulberi pentru corp. Textura sa fina face pielea matasoasa si neteda.
Silica (Siliciu)
Corpul uman contine aproximativ sapte grame de dioxid de siliciu, mult mai mult decat orice alt mineral, inclusiv fier (si siliciu este al doilea component al scoartei terestre, cu o cota de 28%, dupa oxigen cu 47%). O calitate esentiala a siliciului este ca permite organismului sa absorba eficient si sa asimileze minerale si vitamine. tesutul conjunctiv al organismului uman (peretele celular) este compus din colagen si elastina. Aceste molecule au nevoie de siliciu, care insa nu mai este sintetizat de la varsta aproximativa de douazeci de ani. Este necesara o sursa externa, in special pentru piele. Din acest motiv, cele mai multe produse din gama ZAO contin siliciu organic.
Phyllostachis Bambusoides Rhizome Extract* ( Ulei de rizom organic din bambus)
Ca si in cazul pulberii de bambus sau a hidrolatului din frunze de bambus, acest compus are un continut foarte bogat in siliciu organic, necesar pentru mentinerea elasticitatii tesuturilor si a pielii. in cazul acestui tip de ulei, avantajul fata de compusul sub forma de pulbere sau hidrolat consta in capacitatea sa de penetrare a stratului superficial al epidermei.
Glyceryl Caprylate
Este un monoester al glicerinei si al acidului caprylic ce inmoaie si catifeleaza pielea. Gliceril Caprilate are un profil excelent de eficacitate impotriva bacteriilor si a drojdiilor si, ca atare, este un conservant reusit de ingrijire a pielii.
Squalane (Scualan)
Acesta este un ulei limpede obtinut prin rafinarea uleiului de masline. Are o mare afinitate cu pielea, deoarece scvala este o componenta majora a sebumului uman si a filmului hidrolipidic. Cu proprietatile sale deosebite de imprastiere si capacitatea de a penetra pielea, previne uscarea si restabileste supletea si flexibilitatea.
Bambusa arundinacea stem powder (Pulbere micronizata din bambus)
Substanta alba extrasa din articulatii de bambus, compusa in principal din dioxid de siliciu pur. Este un ingredient care a fost utilizat pe scara larga in medicina orientala. Siliciu organic e implicat in sinteza de colagen si elastina si regenereaza epiderma impiedicand demineralizarea si pierderea elasticitatii pielii.
Tocopherol (Tocoferol)
Compus asociat cu vitamina E, ce apare in mod natural,antioxidant, ce poate fi izolat de uleiul vegetal.
Parfum (Fragrance)
Parfum natural
CI 77820 [silver] (Pulbere de argint micronizata CI 77820)
Aceste particule micro de argint pur au particularitati antiseptice (in special asupra pielii si mucoaselor), antibacteriene si de protectie a pielii, precum si pentru pastrarea produsului. Este folosit in creme pentru a trata arsurile. Toate produsele din gama ZAO (cu exceptia celor 2 balsamuri de buze) contin particule micro de argint pur (un conservant natural).
POATE CONTINE +-:
CI 77891 [titanium dioxide] (CI 77891 dioxid de titaniu)
Compus anorganic, principalul aditiv in machiajul mineral, acesta ofera aderenta, are super putere de albire si filtreaza ultravioletele. Dioxidul de titaniu este un pigment alb care a fost folosit timp de decenii in cosmetice si in alte produse din viata de zi cu zi: alimente, vopsele pentru acasa si masini etc.
CI 77491 [iron oxides] (CI 77491 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77492 [iron oxides] (CI 77492 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77499 [iron oxides] (CI 77499 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.

Datorita unui sistem simplu si inovator, majoritatea produselor ZAO sunt reincarcabile. Rezervele reduc costurile, iar ambalajul  permite sa te joci cu nuantele din gama ZAO utilizand acelasi ambalaj pentru o gama larga de culori.

La fel ca pudra compacta, Fondul de ten mineral ajuta la fixarea machiajului. Foloseste doua nuante mai inchise de fond de ten mineral peste fondul de ten lichid.

Utilizeaza crema hidratanta inainte de a aplica fondul de ten mineral. Se toarna pudra prin sita in capacul de bambus si apoi aplica o presiune usoara in timp ce rotesti peria Kabuki in pulbere. Apasa usor peria Kabuki pentru a indeparta excesul de pudra si apoi aplica pe fata cu o miscare circulara.