RUJ MAT

80,00 RON
cu TVA

Ingrediente Naturale: 100%

Ingrediente Organice: minim 45%

3.5 Gr.

Sistem refill - DA (produsul fara carcasa de bambus)

Culoare
TIP SELECTIE
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

Alege culoarea pentru a se potrivi cu tinuta si starea ta de spirit. Textura mata si catifelata ofera un zambet simplu si chic. Rujul mat ZAO contine uleiuri pretioase si extracte de plante care ofera substante nutritive  si hidratante, lasand buzele moi si netede.                                                                                       

Ambalajul de bambus combina mestesugul traditional si designul modern, iar pudra este protejata de o punga de bumbac precum o bijuterie. Aceasta prezentare impreuna cu posibilitatea cumpararii de rezerve in acelasi ambalaj face din gama de produse ZAO un cadou perfect.

ZAO

Fisa tehnica

Ingrediente (* - ingrediente organice)
Ricinus communis (castor) seed oil* (Ulei de ricin organic)
Uleiul obtinut prin presarea semintelor de ricin produce trigliceride valoroase pentru proprietatile lor plastice si peliculogene. Uleiul de ricin este o substanta foarte bogata (una dintre cele mai bogate) in acizi grasi, care penetreaza pielea rapid oferind in acelasi timp nutritie si hidratare, fara a o ingrasa, ci mai degraba catifeleand-o. Aceasta ajuta la reducerea aspectului de pete maro pe piele. Este un "ulei de frumusete" care a fost utilizat pe scara larga in Caraibe si Africa, din timpuri imemoriale.
C10-18 Triglycerides (Trigliceride C10-18)
Este un agent de ingrijire a pielii, solvent. Reprezinta o combinatie de o multitudine de grasimi solide si uleiuri lichide, compozitia sa chimica specifica este responsabila de proprietatile de legare si ingrosare a apei din produsul cosmetic finit.
Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil* (Ulei organic de caise)
Contine aproximativ 58-66% acid oleic, 29% acid linoleic, 4-6% acid palmitic si 0.5-1% acid linolenic. Incetineste pierderea apei din piele formand o bariera la nivelul pielii
Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters (Esteri stearilici din ulei de masline hidrogent)
Este o ceara sintetica obtinuta din ulei de masline hidrogenat ce lubrifiaza pielea, lasand-o moale si catifelata.
Glycine soja (soybean) oil* (Ulei de soia)
Este obtinut din planta Glycine Soja si contine trigliceride din acid oleic, linoleic, linolenic si acid saturat, bogat in vitamina E.
Hydroxystearic/Linolenic/Oleic Polyglycerides (Poligliceride hidroxisteare / linolenic / oleic)
Este un ingredient format prin polimerizarea amestecului de mono, di si trigliceridele oleic, linoleic si linolenic. Reprezinta o esenta organica groasa de ulei de floarea soarelui. Acest ingredient intra in component produselor cosmetice pentru ca are proprietatea de a hidrata si catifela. Este un emolient natural de exceptie care ofera pielii hidratare, dar are si proprietati antiimbatranire. Poate juca un rol esential in mentinerea si imbunatatirea functiei de bariera a pielii, reduce aparitia liniilor fine si a ridurilor.
Parfum (Fragrance)
Parfum natural
Tocopherol (Tocoferol)
Compus asociat cu vitamina E, ce apare in mod natural,antioxidant, ce poate fi izolat de uleiul vegetal.
Butyrospermum parkii (shea) butter extract (Unt de shea)
Untul de Shea este o substanta comestibila extrasa din fructul arborelui de Shea, un copac care crestere in savanele impadurite din Africa de Vest si al carui nume inseamna "viata" in Mandinka. Extractul de unt de shea hidrateaza pielea si protejeaza de uscarea. Emolient, de asemenea, contribuie la inmuierea tesuturilor si lasa pielea moale si neteda.
Olea Europaea (Olive) Fruit Oil * (Ulei din fructele de maslin)
Este compus in principal din acid oleic si are proprietati antiimflamatorii si antioxidante. Uuleiul de masline iti face o piele mai catifelata si mai luminoasa. Folosit atat in masajul corpului, cat si in alimentatie, uleiul de masline iti ofera antioxidantii necesari pentru a lupta impotriva radicalilor externi.
Theobroma cacao (cocoa) seed butter* (Unt organic de seminte de cacao*)
Untul de cacao protejeaza pielea de agresiunile externe. Acesta ajuta la mentinerea hidratarii, deoarece incetineste pierderea de apa din piele, formand o bariera pe suprafata pielii. Acesta a fost folosit de secole in Africa in ingrijirile preventive pentru a asigura flexibilitatea pielii si, de asemenea, ingrijirile curative pentru pielea uscata si ridata.
Phyllostachis Bambusoides Rhizome Extract* ( Ulei de rizom organic din bambus)
Ca si in cazul pulberii de bambus sau a hidrolatului din frunze de bambus, acest compus are un continut foarte bogat in siliciu organic, necesar pentru mentinerea elasticitatii tesuturilor si a pielii. in cazul acestui tip de ulei, avantajul fata de compusul sub forma de pulbere sau hidrolat consta in capacitatea sa de penetrare a stratului superficial al epidermei.
Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil* (Ulei organic din seminte de Jojoba)
Este extras din semintele arbustului Simmondsia chinensis si este diferit de alte uleiuri din plante deoarece este similar sebumului si uleiului de balena (compus in proportie de 97% din ceara din acizi si alcool cu greutate moleculara mare) si este de fapt o ceara lichida. Patrunde in piele prin foliculii de par pe care nu-i blocheaza, se amesteca cu sebumul si formeaza o pelicula fina non-ocluziva, lasand pielea sa respire. Contine acizi grasi (acid gadoleic, erucic, nervonic), o cantitate remarcabila de polifenoli, dintre care taninii sunt responsabili si pentru senzatia uscata dupa aplicarea pe piele.
Elaeis Guineensis Butter (Elaeis Guineensis (Palm) Butter)*
Untul de palmier este o fractiune de stearina naturala (ne-hidrogenata) a grasimii de palmier. Este un unt solid la temperatura camerei si are o putere antioxidanta mare. Pe langa un continut ridicat de tocoferoli inerenti contine o cantitate mare de tocotrienoli. Tocotrienolii au efect terapeutic mai puternic decat tocoferolii, cu proprietati antioxidante de pana la 50 de ori mai puternici in sistemele cu membrana.
Punica granatum (Pomegranate) fruit extract* (Extract organic de rodie)
Acum, utilizat pe scara larga in medicina, extractul de rodie ofera nu numai un nivel excelent de hidratare, dar este, de asemenea, un ajutor valoros in regenerarea celulelor si lupta impotriva radicalilor liberi, care sunt responsabile de imbatranirea tesuturilor. Prin cresterea sintezei de colagen, acesta lupta impotriva formarii de linii fine pe buze.
Bambusa arundinacea stem powder (Pulbere micronizata din bambus)
Substanta alba extrasa din articulatii de bambus, compusa in principal din dioxid de siliciu pur. Este un ingredient care a fost utilizat pe scara larga in medicina orientala. Siliciu organic e implicat in sinteza de colagen si elastina si regenereaza epiderma impiedicand demineralizarea si pierderea elasticitatii pielii.
CI 77820 [silver] (Pulbere de argint micronizata CI 77820)
Aceste particule micro de argint pur au particularitati antiseptice (in special asupra pielii si mucoaselor), antibacteriene si de protectie a pielii, precum si pentru pastrarea produsului. Este folosit in creme pentru a trata arsurile. Toate produsele din gama ZAO (cu exceptia celor 2 balsamuri de buze) contin particule micro de argint pur (un conservant natural).
Ingrediente 469 (* - ingrediente organice)
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil* (Ulei de ricin organic)
Uleiul obtinut prin presarea semintelor de ricin produce trigliceride valoroase pentru proprietatile lor plastice si peliculogene. Uleiul de ricin este o substanta foarte bogata (una dintre cele mai bogate) in acizi grasi, care penetreaza pielea rapid oferind in acelasi timp nutritie si hidratare, fara a o ingrasa, ci mai degraba catifeleand-o. Aceasta ajuta la reducerea aspectului de pete maro pe piele. Este un "ulei de frumusete" care a fost utilizat pe scara larga in Caraibe si Africa, din timpuri imemoriale.
C10-18 Triglycerides
Este un agent de ingrijire a pielii, solvent. Reprezinta o combinatie de o multitudine de grasimi solide si uleiuri lichide, compozitia sa chimica specifica este responsabila de proprietatile de legare si ingrosare a apei din produsul cosmetic finit.
Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil* (Ulei organic de caise)
Contine aproximativ 58-66% acid oleic, 29% acid linoleic, 4-6% acid palmitic si 0.5-1% acid linolenic. Incetineste pierderea apei din piele formand o bariera la nivelul pielii
Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters (Esteri stearilici din ulei de masline hidrogent)
Este o ceara sintetica obtinuta din ulei de masline hidrogenat ce lubrifiaza pielea, lasand-o moale si catifelata.
Parfum (Fragrance)
Parfum natural
Glycine Soja (Soybean) Oil* (Ulei organic de soia)
Este obtinut din planta Glycine Soja si contine trigliceride din acid oleic, linoleic, linolenic si acid saturat, bogat in vitamina E.
Hydroxystearic/Linolenic/Oleic Polyglycerides
Este un ingredient format prin polimerizarea amestecului de mono, di si trigliceridele oleic, linoleic si linolenic. Reprezinta o esenta organica groasa de ulei de floarea soarelui. Acest ingredient intra in component produselor cosmetice pentru ca are proprietatea de a hidrata si catifela. Este un emolient natural de exceptie care ofera pielii hidratare, dar are si proprietati antiimbatranire. Poate juca un rol esential in mentinerea si imbunatatirea functiei de bariera a pielii, reduce aparitia liniilor fine si a ridurilor.
Tocopherol (Tocoferol)
Compus asociat cu vitamina E, ce apare in mod natural,antioxidant, ce poate fi izolat de uleiul vegetal.
Butyrospermum parkii (shea) butter (Unt de shea)
Untul de Shea este o substanta comestibila extrasa din fructul arborelui de Shea, un copac care crestere in savanele impadurite din Africa de Vest si al carui nume inseamna "viata" in Mandinka. Extractul de unt de shea hidrateaza pielea si protejeaza de uscarea. Emolient, de asemenea, contribuie la inmuierea tesuturilor si lasa pielea moale si neteda.
Theobroma cacao (cocoa) seed butter* (Unt organic de seminte de cacao*)
Untul de cacao protejeaza pielea de agresiunile externe. Acesta ajuta la mentinerea hidratarii, deoarece incetineste pierderea de apa din piele, formand o bariera pe suprafata pielii. Acesta a fost folosit de secole in Africa in ingrijirile preventive pentru a asigura flexibilitatea pielii si, de asemenea, ingrijirile curative pentru pielea uscata si ridata.
Olea Europaea (Olive) Fruit Oil * (Ulei din fructele de maslin)
Este compus in principal din acid oleic si are proprietati antiimflamatorii si antioxidante. Uuleiul de masline iti face o piele mai catifelata si mai luminoasa. Folosit atat in masajul corpului, cat si in alimentatie, uleiul de masline iti ofera antioxidantii necesari pentru a lupta impotriva radicalilor externi.
Phyllostachis Bambusoides Rhizome Extract* ( Ulei de rizom organic din bambus)
Ca si in cazul pulberii de bambus sau a hidrolatului din frunze de bambus, acest compus are un continut foarte bogat in siliciu organic, necesar pentru mentinerea elasticitatii tesuturilor si a pielii. in cazul acestui tip de ulei, avantajul fata de compusul sub forma de pulbere sau hidrolat consta in capacitatea sa de penetrare a stratului superficial al epidermei.
Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil* (Ulei organic din seminte de Jojoba)
Este extras din semintele arbustului Simmondsia chinensis si este diferit de alte uleiuri din plante deoarece este similar sebumului si uleiului de balena (compus in proportie de 97% din ceara din acizi si alcool cu greutate moleculara mare) si este de fapt o ceara lichida. Patrunde in piele prin foliculii de par pe care nu-i blocheaza, se amesteca cu sebumul si formeaza o pelicula fina non-ocluziva, lasand pielea sa respire. Contine acizi grasi (acid gadoleic, erucic, nervonic), o cantitate remarcabila de polifenoli, dintre care taninii sunt responsabili si pentru senzatia uscata dupa aplicarea pe piele.
Elaeis Guineensis (Palm) Butter* (Unt organic de palmier)
Untul de palmier este o fractiune de stearina naturala (ne-hidrogenata) a grasimii de palmier. Este un unt solid la temperatura camerei si are o putere antioxidanta mare. Pe langa un continut ridicat de tocoferoli inerenti contine o cantitate mare de tocotrienoli. Tocotrienolii au efect terapeutic mai puternic decat tocoferolii, cu proprietati antioxidante de pana la 50 de ori mai puternici in sistemele cu membrana.
Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract* (Unt organic de rodie)
Acum, utilizat pe scara larga in medicina, extractul de rodie ofera nu numai un nivel excelent de hidratare, dar este, de asemenea, un ajutor valoros in regenerarea celulelor si lupta impotriva radicalilor liberi, care sunt responsabile de imbatranirea tesuturilor. Prin cresterea sintezei de colagen, acesta lupta impotriva formarii de linii fine pe buze.
Bambusa arundinacea stem powder (Pulbere micronizata din bambus)
Substanta alba extrasa din articulatii de bambus, compusa in principal din dioxid de siliciu pur. Este un ingredient care a fost utilizat pe scara larga in medicina orientala. Siliciu organic e implicat in sinteza de colagen si elastina si regenereaza epiderma impiedicand demineralizarea si pierderea elasticitatii pielii.
CI 77820 [silver] (Pulbere de argint micronizata CI 77820)
Aceste particule micro de argint pur au particularitati antiseptice (in special asupra pielii si mucoaselor), antibacteriene si de protectie a pielii, precum si pentru pastrarea produsului. Este folosit in creme pentru a trata arsurile. Toate produsele din gama ZAO (cu exceptia celor 2 balsamuri de buze) contin particule micro de argint pur (un conservant natural).
POATE CONTINE +-:
CI 77891 [titanium dioxide] (CI 77891 dioxid de titaniu)
Compus anorganic, principalul aditiv in machiajul mineral, acesta ofera aderenta, are super putere de albire si filtreaza ultravioletele. Dioxidul de titaniu este un pigment alb care a fost folosit timp de decenii in cosmetice si in alte produse din viata de zi cu zi: alimente, vopsele pentru acasa si masini etc.
CI 77491 [iron oxides] (CI 77491 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77492 [iron oxides] (CI 77492 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77499 [iron oxides] (CI 77499 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77510 [Ferric Ferrocyanide] (CI 77510 oxid de fier)
Pigment anorganic pe baza de fier, de culoare albastru inchis
Ci 77007 [Ultramarines] (CI 77007 pigment albastru)
Pigment albastru derivat din minerale, compus din sodiu, aluminiu, silicat si sulfat
CI 77742 [Manganese Violet] (CI 77742 Pigment de culoare violet)
Pigment de culoare violet
Mica
Mineral transparent care accepta foarte bine culoarea si de aceea este utilizat la scara larga in industria cosmetica la fabricarea fardurilor minerale. Versiunile netratate cu oxizi de fier sunt translucide, de aceea nu ofera acoperire, insa reflecta lumina, actioneaza ca filtru si ofera o textura matasoasa. Sunt atat mate cat si satinate sau stralucitoare.

Datorita unui sistem simplu si inovator, majoritatea produselor ZAO sunt reincarcabile. Rezervele reduc costurile, iar ambalajul  permite sa te joci cu nuantele din gama ZAO utilizand acelasi ambalaj pentru o gama larga de culori.



Daca vrei sa obti un machiaj sofisticat si de lunga durata pentru buzele tale urmeaza  acesti trei pasi: foloseste o pensula si aplica mai intai rujul pe conturul buzelor trasand o linie subtire care le accentueaza . Apoi aplica balsamul si in cele din urma aplica rujul pe buze.Pentru un efect de durata foloseste pudra sau creion inainte de a aplica rujul! 

Iata un ruj care satisface  atat nevoia de a avea un zambet colorat, cat si buze ingrijite. Aplica peste balsam sau direct pe buze. Pentru a conturaperfect gura, porneste din centru si mergi spre exterior, dar evita coltul exterior. Utilizeaza peria de buze ZAO pentru mai multă precizie, traseaza mai intai conturul si incheie cu inima buzelor. Pentru stralucire suplimentara, aplica putin luciu pe centrul buzelor. Utilizarea regulata ajuta buzele sa-si regenereze si sa-si restabileasca plenitudinea.