BAZA PENTRU OCHI

66,00 RON
cu TVA

Ingrediente Naturale: 100%

Ingrediente Organice: minim 50%

3 Gr.

Sistem refill - DA (produsul fara carcasa de bambus)

Culoare
TIP SELECTIE
Cantitate
Stoc epuizat

Baza pentru ochi pregateste pleoapa pentru aplicarea machiajului. Textura cremoasa si neteda usureaza lucrul cu degetul. Perfect pentru imbunatatirea durabilitatatii machiajului.

Ambalajul de bambus combina mestesugul traditional si designul modern, iar pudra este protejata de o punga de bumbac precum o bijuterie. Aceasta prezentare impreuna cu posibilitatea cumpararii de rezerve in acelasi ambalaj face din gama de produse ZAO un cadou perfect.

ZAO

Fisa tehnica

Ingrediente (* - ingrediente organice)
Caprylic/Capric Triglyceride (Triglicerida caprila/caprica)
Este un triester din glicerina, acid caprilic si acid capric. Are rol de prevenire a deshidratarii pielii si este derivat din ulei de nuca de cocos. Prezinta stabilitate mare si rezistenta la oxidare
Silica (Siliciu)
Corpul uman contine aproximativ sapte grame de dioxid de siliciu, mult mai mult decat orice alt mineral, inclusiv fier (si siliciu este al doilea component al scoartei terestre, cu o cota de 28%, dupa oxigen cu 47%). O calitate esentiala a siliciului este ca permite organismului sa absorba eficient si sa asimileze minerale si vitamine. tesutul conjunctiv al organismului uman (peretele celular) este compus din colagen si elastina. Aceste molecule au nevoie de siliciu, care insa nu mai este sintetizat de la varsta aproximativa de douazeci de ani. Este necesara o sursa externa, in special pentru piele. Din acest motiv, cele mai multe produse din gama ZAO contin siliciu organic.
Copernicia Cerifera Cera (Caranuba Wax) * (Ceara de Carnauba)
Ceara de Carnauba este o ceara naturala obtinuta din frunzele palmierului Copernica Cerifera, nativ in Brazilia. Datorita duritatii sale si a topirii la temperaturi mai ridicate, ceara de carnauba este des utilizata in formularea produselor de machiaj. Ofera stabilitate rujurilor, creioanelor cosmetice si mascarei, care isi pastreaza consistenta si textura inclusiv la temperaturi mai ridicate, aspect important pentru pastrarea stabilitatii acestora in contact cu pielea sau pe timpul verii. Ca ingredient inclus in compozitii cosmetice, cum ar fi balsamurile, deodorantele sau unele creme, are si rol de bariera de protectie, formand o pelicula fina pe piele, destul de rezistenta la apa in functie de dozaj.
Mica
Mineral transparent care accepta foarte bine culoarea si de aceea este utilizat la scara larga in industria cosmetica la fabricarea fardurilor minerale. Versiunile netratate cu oxizi de fier sunt translucide, de aceea nu ofera acoperire, insa reflecta lumina, actioneaza ca filtru si ofera o textura matasoasa. Sunt atat mate cat si satinate sau stralucitoare.
Cetearyl Alcohol (Alcool cetearil)
Alcoolul cetearilic se foloseste pentru obtinerea de texturi onctuoase, emoliente dar agreabile, usoare si non-grase. Se poate asocia cu majoritatea emulsifiantilor uzuali, ca agent co-emulsifiant, pentru aplicatii pentru piele si par. Este un alcool gras derivat din acizi grasi, 100% de origine vegetala, folosit pe scara larga in produsele cosmetice, inclusiv cele bio certificate.
Sodium Stearoyl Lactylate (Stearoil lactilat de sodiu)
Aceasta sare de sodiu a esterului de acid stearic de lactyl lactat este derivat vegetal. Stearoil lactilat de sodiu poate fi folosit in creme, lotiuni, produse de curatare faciala si produse de baie. Ofera hidratare pielii si o face mai neteda.
Glyceryl Stearate (Gliceril stearat)
Este un derivat din glicerina si acid stearic, o ceara solida de culoare alba sau crem care are rol de lubrifiant, lasand pielea moale si catifelata, previne deshidratarea pielii si protejeaza pielea de radicalii liberi. Apare in mod natural in organism ca un produs secundar de defalcare al grasimilor, si, prin urmare, se gaseste in alimentele grase. In industria cosmetica este utilizat ca agent de emulsionare in uleiuri, ceruri, si solventi.
Tocopherol (Tocoferol)
Compus asociat cu vitamina E, ce apare in mod natural,antioxidant, ce poate fi izolat de uleiul vegetal.
Parfum (Fragrance)
Parfum natural
Bambusa arundinacea stem powder (Pulbere micronizata din bambus)
Substanta alba extrasa din articulatii de bambus, compusa in principal din dioxid de siliciu pur. Este un ingredient care a fost utilizat pe scara larga in medicina orientala. Siliciu organic e implicat in sinteza de colagen si elastina si regenereaza epiderma impiedicand demineralizarea si pierderea elasticitatii pielii.
CI 77820 [silver] (Pulbere de argint micronizata CI 77820)
Aceste particule micro de argint pur au particularitati antiseptice (in special asupra pielii si mucoaselor), antibacteriene si de protectie a pielii, precum si pentru pastrarea produsului. Este folosit in creme pentru a trata arsurile. Toate produsele din gama ZAO (cu exceptia celor 2 balsamuri de buze) contin particule micro de argint pur (un conservant natural).
POATE CONTINE +-:
CI 77891 [titanium dioxide] (CI 77891 dioxid de titaniu)
Compus anorganic, principalul aditiv in machiajul mineral, acesta ofera aderenta, are super putere de albire si filtreaza ultravioletele. Dioxidul de titaniu este un pigment alb care a fost folosit timp de decenii in cosmetice si in alte produse din viata de zi cu zi: alimente, vopsele pentru acasa si masini etc.
CI 77491 [iron oxides] (CI 77491 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77492 [iron oxides] (CI 77492 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77499 [iron oxides] (CI 77499 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
Mica
Mineral transparent care accepta foarte bine culoarea si de aceea este utilizat la scara larga in industria cosmetica la fabricarea fardurilor minerale. Versiunile netratate cu oxizi de fier sunt translucide, de aceea nu ofera acoperire, insa reflecta lumina, actioneaza ca filtru si ofera o textura matasoasa. Sunt atat mate cat si satinate sau stralucitoare.

Datorita unui sistem simplu si inovator, majoritatea produselor ZAO sunt reincarcabile. Rezervele reduc costurile, iar ambalajul  permite sa te joci cu nuantele din gama ZAO utilizand acelasi ambalaj pentru o gama larga de culori.



Baza pentru ochi pregateste pleoapa pentru aplicarea machiajului si este perfect pentru imbunatatirea durabilitatatii machiajului.

Textura cremoasa ii permite sa se amestece in mod natural cu pielea . Baza pentru ochi este aplicata cu degetul sau se inmoaie usor cu o perie mica pentru un rezultat mai precis, mai ales la coltul interior al ochiului.