PUDRA PENTRU SPRANCENE

66,00 RON
cu TVA

Ingrediente Naturale: 100%

Ingrediente Organice: minim 15%

3 Gr.

Sistem refill - DA (produsul fara carcasa de bambus)

Culoare
TIP SELECTIE
Cantitate
Stoc epuizat

Pentru a infrumuseta delicat sprancenele, pudra este partenerul tau real! Ajuta la extinderea fireasca a liniei sprancenelor. Pentru a alege nuanta potrivita, alege aceeasi culoare sau o nuanta mai inchisa decat culoarea parului.Pudra pentru sprancene  este cel mai bine de aplicat cu peria de sprancene duo 156712.

Ambalajul de bambus combina mestesugul traditional si designul modern, iar pudra este protejata de o punga de bumbac precum o bijuterie. Aceasta prezentare impreuna cu posibilitatea cumpararii de rezerve in acelasi ambalaj face din gama de produse ZAO un cadou perfect.

ZAO

Fisa tehnica

Ingrediente (* - ingrediente organice)
Mica
Mineral transparent care accepta foarte bine culoarea si de aceea este utilizat la scara larga in industria cosmetica la fabricarea fardurilor minerale. Versiunile netratate cu oxizi de fier sunt translucide, de aceea nu ofera acoperire, insa reflecta lumina, actioneaza ca filtru si ofera o textura matasoasa. Sunt atat mate cat si satinate sau stralucitoare.
Zea mays (corn) starch* (Amidon de porumb)
Imbunatateste aspectul pielii uscate sau deteriorate prin reducerea gradului de exfoliere, restaureaza supletea. Este un bun absorbant, ideal pentru utilizarea in pulberi pentru corp. Textura sa fina face pielea matasoasa si neteda.
Silica (Siliciu)
Corpul uman contine aproximativ sapte grame de dioxid de siliciu, mult mai mult decat orice alt mineral, inclusiv fier (si siliciu este al doilea component al scoartei terestre, cu o cota de 28%, dupa oxigen cu 47%). O calitate esentiala a siliciului este ca permite organismului sa absorba eficient si sa asimileze minerale si vitamine. tesutul conjunctiv al organismului uman (peretele celular) este compus din colagen si elastina. Aceste molecule au nevoie de siliciu, care insa nu mai este sintetizat de la varsta aproximativa de douazeci de ani. Este necesara o sursa externa, in special pentru piele. Din acest motiv, cele mai multe produse din gama ZAO contin siliciu organic.
Squalene (Scualan)
Acesta este un ulei limpede obtinut prin rafinarea uleiului de masline. Are o mare afinitate cu pielea, deoarece scvala este o componenta majora a sebumului uman si a filmului hidrolipidic. Cu proprietatile sale deosebite de imprastiere si capacitatea de a penetra pielea, previne uscarea si restabileste supletea si flexibilitatea.
Zinc stearate (Stearat de zinc)
Este sarea de zinc a acidului stearic si are proprietati antibacteriene, antivirale
Tocopherol (Tocoferol)
Compus asociat cu vitamina E, ce apare in mod natural,antioxidant, ce poate fi izolat de uleiul vegetal.
Glyceryl Caprylate (Gliceril caprilat)
Este un monoester al glicerinei si al acidului caprylic ce inmoaie si catifeleaza pielea. Gliceril Caprilate are un profil excelent de eficacitate impotriva bacteriilor si a drojdiilor si, ca atare, este un conservant reusit de ingrijire a pielii.
Bambusa arundinacea stem powder (Pulbere micronizata din bambus)
Substanta alba extrasa din articulatii de bambus, compusa in principal din dioxid de siliciu pur. Este un ingredient care a fost utilizat pe scara larga in medicina orientala. Siliciu organic e implicat in sinteza de colagen si elastina si regenereaza epiderma impiedicand demineralizarea si pierderea elasticitatii pielii.
Phyllostachis Bambusoides Rhizome Extract* ( Ulei de rizom organic din bambus)
Ca si in cazul pulberii de bambus sau a hidrolatului din frunze de bambus, acest compus are un continut foarte bogat in siliciu organic, necesar pentru mentinerea elasticitatii tesuturilor si a pielii. in cazul acestui tip de ulei, avantajul fata de compusul sub forma de pulbere sau hidrolat consta in capacitatea sa de penetrare a stratului superficial al epidermei.
Butyrospermum parkii (shea) butter extract (Unt de shea)
Untul de Shea este o substanta comestibila extrasa din fructul arborelui de Shea, un copac care crestere in savanele impadurite din Africa de Vest si al carui nume inseamna "viata" in Mandinka. Extractul de unt de shea hidrateaza pielea si protejeaza de uscarea. Emolient, de asemenea, contribuie la inmuierea tesuturilor si lasa pielea moale si neteda.
Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil* (Ulei organic de caise)
Contine aproximativ 58-66% acid oleic, 29% acid linoleic, 4-6% acid palmitic si 0.5-1% acid linolenic. Incetineste pierderea apei din piele formand o bariera la nivelul pielii
Persea Gratissima(Avocado) Oil* (Ulei organic de avocado)
Uleiul de avocado verde, presat la rece, din fructele proaspete este unic printre uleiuri. Poate patrunde rapid in straturile inferioare ale pielii, unde continutul ridicat de vitamine A, D, E, lecitina, fitosteroli si acizi grasi Omega 9 facilteaza vindecarea, regenerarea pielii si protectia impotriva efectelor de imbatranire ale luminii UV si poluarii
Pongamia Glabra Seed Oil (Uleiul Karanja)
Uleiul Karanja se obtine prin presarea semintelor copacului Pongam, Pongamia Glabra. Are proprietati antibacteriene si insecticide si este eficient in tratamentul afectiunilor pielii, cum ar fi matreata, tonifiind si curatand scalpul.
Macadamia ternifolia seed oil (Ulei din seminte de macadamia)
Este un ulei bogat in acizi grasi esentiali, care contine, de asemenea, omega 3 si 6. Are o actiune hidratanta si emolienta, inmoaie piele a aspra care este sensibila la atingere si ajuta la lupta impotriva radicalilor liberi.
CI 77820 [silver] (Pulbere de argint micronizata CI 77820)
Aceste particule micro de argint pur au particularitati antiseptice (in special asupra pielii si mucoaselor), antibacteriene si de protectie a pielii, precum si pentru pastrarea produsului. Este folosit in creme pentru a trata arsurile. Toate produsele din gama ZAO (cu exceptia celor 2 balsamuri de buze) contin particule micro de argint pur (un conservant natural).
POATE CONTINE +-:
CI 77891 [titanium dioxide] (CI 77891 dioxid de titaniu)
Compus anorganic, principalul aditiv in machiajul mineral, acesta ofera aderenta, are super putere de albire si filtreaza ultravioletele. Dioxidul de titaniu este un pigment alb care a fost folosit timp de decenii in cosmetice si in alte produse din viata de zi cu zi: alimente, vopsele pentru acasa si masini etc.
CI 77491 [iron oxides] (CI 77491 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77492 [iron oxides] (CI 77492 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77499 [iron oxides] (CI 77499 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.

Datorita unui sistem simplu si inovator, majoritatea produselor ZAO sunt reincarcabile. Rezervele reduc costurile, iar ambalajul  permite sa te joci cu nuantele din gama ZAO utilizand acelasi ambalaj pentru o gama larga de culori.




Pentru un rezultat mai precis, foloseste un creion pentru sprancene (607 sau 613).


Pudra de sprancene este cel mai bine folosita cu peria de sprancene duo 156712.

1. Sprancenele sunt periate cu partea de perie

2. Apoi neregularitatile sprancenelor sunt umplute cu pudra de sprancene, aplicata cu partea ascutita a periei.

3. Apoi, peria se folosește din nou pentru a indeparta excesul de material si pentru a oferi o forma naturala sprancenelor.