TUS OCHI

71,00 RON
cu TVA

Ingrediente Naturale: 100%

Ingrediente Organice: Minim 60% (060)/Minim 33 % (alte nuante)  

6 Ml.

Sistem refill - NU

Culoare
Cantitate
Stoc epuizat

Tusul de ochi  intensifica privirea. Se aplica aproape de ochi si, prin urmare, trebuie sa fie un produs sigur. Reduce riscul de roseata si iritatie. Formula sa a fost dezvoltata cu materii prime de inalta calitate pentru utilizare regulata si este potrivit si pentru ochii sensibili.

 Ambalajul de bambus combina mestesugul traditional si designul modern, iar pudra este protejata de o punga de bumbac precum o bijuterie. Aceasta prezentare impreuna cu posibilitatea cumpararii de rezerve in acelasi ambalaj face din gama de produse ZAO un cadou perfect.

ZAO

Fisa tehnica

Ingrediente (* - ingrediente organice)
Phyllostachys Nigra Extract* (Extract din frunze de bambus)
Substanta obtinuta prin ditilarea frunzelor de bambus compusa in principal din dioxid de siliciu pur, ingredient utilizat pe scara larga in medicina orientala. Siliciu organic este o componenta a tesutului conjunctiv uman si regenereaza epiderma prin implicarea in sinteza de colagen si elastina. De-a lungul timpului, capitalul nostru de scade dioxid de siliciu, ceea ce determina demineralizarea si pierderea elasticitatii pielii. Prin urmare, este necesar sa se refaca in mod regulat pielea prin aplicarea de produse care contin dioxid de siliciu.
Aqua [water] (Apa)
Apa demineralizata
Acacia senegal gum (Guma Acacia Senegal)
Guma acacia sau guma arabica, derivat din arborele Acacia senegal, folosit ca agent de legatura, pentru imbunatatirea consistentei si aderentei rimelului si tusului de ochi. Averea sa de polizaharide si glicoproteine determina "inasprirea" si ridicarea in scop cosmetic a genelor. in plus determina o inmuiere, calmare si vindecare a mucoaselor conjunctive fragile, care ajuta la prevenirea iritarii atunci cand se aplica tusul sau rimelul.
Glycerin* (Glicerina)
Este un agent hidratant regasit in nenumarate produse cosmetice. Glicerina este un bun solvent vegetal pentru diferite substante, fiind utilizata in gemoterapie, fitoterapie si homeopatie pentru extragerea principiilor active. Umectantii, asa cum este si glicerina, sunt ingrediente higroscopice care atrag apa din atmosfera in piele.
Silica (Siliciu)
Corpul uman contine aproximativ sapte grame de dioxid de siliciu, mult mai mult decat orice alt mineral, inclusiv fier (si siliciu este al doilea component al scoartei terestre, cu o cota de 28%, dupa oxigen cu 47%). O calitate esentiala a siliciului este ca permite organismului sa absorba eficient si sa asimileze minerale si vitamine. tesutul conjunctiv al organismului uman (peretele celular) este compus din colagen si elastina. Aceste molecule au nevoie de siliciu, care insa nu mai este sintetizat de la varsta aproximativa de douazeci de ani. Este necesara o sursa externa, in special pentru piele. Din acest motiv, cele mai multe produse din gama ZAO contin siliciu organic.
Sucrose Palmitate (Zaharoza palmitata)
Emulsifiant natural derivat din zaharoza (zahar).Monoester al acidului palmitic si a sucrozei ce inmoaie si catifeleaza pielea.
Glyceryl Caprylate (Gliceril caprilat)
Este un monoester al glicerinei si al acidului caprylic ce inmoaie si catifeleaza pielea. Gliceril Caprilate are un profil excelent de eficacitate impotriva bacteriilor si a drojdiilor si, ca atare, este un conservant reusit de ingrijire a pielii.
Glyceryl Rosinate (Gliceril rosinat)
Creeaza o pelicula continua pe suprafata pielii, inmoaie si hidrateaza pielea, o mentine intr-o conditie buna.
Tara Gum (Caesalpinia Spinosa Gum)
Este un derivat din endospermul de Caesalpinia spinosa si este o substanta de culoare alba sau bej, aproape inodora, care este produsa prin separarea si macinarea endospermului semintelor de Caesalpinia spinosa. Este utilizat ca agent de ingrosare si stabilizator intr-un numar mare de formule din industria alimentara si cosmetica.
Phyllostachis Bambusoides Rhizome Extract* ( Ulei de rizom organic din bambus)
Ca si in cazul pulberii de bambus sau a hidrolatului din frunze de bambus, acest compus are un continut foarte bogat in siliciu organic, necesar pentru mentinerea elasticitatii tesuturilor si a pielii. in cazul acestui tip de ulei, avantajul fata de compusul sub forma de pulbere sau hidrolat consta in capacitatea sa de penetrare a stratului superficial al epidermei.
Microcrystalline Cellulose (Celuloza microcristalina)
Apare in mod natural in peretii celulari ai plantelor si este utilizat ca abraziv, absorbant, agent antiaglomerare, agent de umplutura/crestere, stabilizator emulsie, agent de crestere a vascozitatii, agent de curgere/alunecare.
Cellulose Gum (Guma de celuloza)
Este un derivat din celuloza utilizat ca stabilizator emulsie, peliculogen, ingredient parfum, agent de crestere a vascozitatii
Copernicia Cerifera Cera (Caranuba Wax) * (Ceara de Carnauba)
Ceara de Carnauba este o ceara naturala obtinuta din frunzele palmierului Copernica Cerifera, nativ in Brazilia. Datorita duritatii sale si a topirii la temperaturi mai ridicate, ceara de carnauba este des utilizata in formularea produselor de machiaj. Ofera stabilitate rujurilor, creioanelor cosmetice si mascarei, care isi pastreaza consistenta si textura inclusiv la temperaturi mai ridicate, aspect important pentru pastrarea stabilitatii acestora in contact cu pielea sau pe timpul verii. Ca ingredient inclus in compozitii cosmetice, cum ar fi balsamurile, deodorantele sau unele creme, are si rol de bariera de protectie, formand o pelicula fina pe piele, destul de rezistenta la apa in functie de dozaj.
CI 77820 [silver] (Pulbere de argint micronizata CI 77820)
Aceste particule micro de argint pur au particularitati antiseptice (in special asupra pielii si mucoaselor), antibacteriene si de protectie a pielii, precum si pentru pastrarea produsului. Este folosit in creme pentru a trata arsurile. Toate produsele din gama ZAO (cu exceptia celor 2 balsamuri de buze) contin particule micro de argint pur (un conservant natural).
Cellulose (Celuloza)
Celuloza este o substanta macromoleculara naturala din clasa glucidelor, fiind constituentul principal al membranelor celulelor vegetale. Celuloza este polizaharida si impreuna cu lignina (un compus macromolecular aromatic) si alte substante, formeaza peretii celulelor vegetale si confera plantei rezistenta mecanica si elasticitate.
Ingrediente 060 (* - ingrediente organice)
Phyllostachys Nigra Extract* (Extract din frunze de bambus)
Substanta obtinuta prin ditilarea frunzelor de bambus compusa in principal din dioxid de siliciu pur, ingredient utilizat pe scara larga in medicina orientala. Siliciu organic este o componenta a tesutului conjunctiv uman si regenereaza epiderma prin implicarea in sinteza de colagen si elastina. De-a lungul timpului, capitalul nostru de scade dioxid de siliciu, ceea ce determina demineralizarea si pierderea elasticitatii pielii. Prin urmare, este necesar sa se refaca in mod regulat pielea prin aplicarea de produse care contin dioxid de siliciu.
CI 77499 [iron oxides] (CI 77499 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
Acacia Senegal Gum (Guma Acacia Senegal)
Guma acacia sau guma arabica, derivat din arborele Acacia senegal, folosit ca agent de legatura, pentru imbunatatirea consistentei si aderentei rimelului si tusului de ochi. Averea sa de polizaharide si glicoproteine determina "inasprirea" si ridicarea in scop cosmetic a genelor. in plus determina o inmuiere, calmare si vindecare a mucoaselor conjunctive fragile, care ajuta la prevenirea iritarii atunci cand se aplica tusul sau rimelul.
Glycerin* (Glicerina)
Este un agent hidratant regasit in nenumarate produse cosmetice de ingrijire si igiena a pielii si parului. Glicerina este un bun solvent vegetal pentru diferite substante, fiind utilizata in gemoterapie, fitoterapie si homeopatie pentru extragerea principiilor active. Umectantii, asa cum este si glicerina, sunt ingrediente higroscopice care atrag apa din atmosfera in piele. in mod particular, glicerina este substantiva pentru piele, asta inseamna ca dupa o spalare nu iese de pe suprafata pielii, fiind astfel foarte utila in produsele de igiena.
Silica (Siliciu)
Corpul uman contine aproximativ sapte grame de dioxid de siliciu, mult mai mult decat orice alt mineral, inclusiv fier (si siliciu este al doilea component al scoartei terestre, cu o cota de 28%, dupa oxigen cu 47%). O calitate esentiala a siliciului este ca permite organismului sa absorba eficient si sa asimileze minerale si vitamine. tesutul conjunctiv al organismului uman (peretele celular) este compus din colagen si elastina. Aceste molecule au nevoie de siliciu, care insa nu mai este sintetizat de la varsta aproximativa de douazeci de ani. Este necesara o sursa externa, in special pentru piele. Din acest motiv, cele mai multe produse din gama ZAO contin siliciu organic.
Sucrose Palmitate (Zaharoza palmitata)
Emulsifiant natural derivat din zaharoza (zahar).Monoester al acidului palmitic si a sucrozei ce inmoaie si catifeleaza pielea.
Parfum (Fragrance)
Parfum natural
Glyceryl Rosinate
Creeaza o pelicula continua pe suprafata pielii, inmoaie si hidrateaza pielea, o mentine intr-o conditie buna.
Glyceryl Caprylate
Este un monoester al glicerinei si al acidului caprylic ce inmoaie si catifeleaza pielea. Gliceril Caprilate are un profil excelent de eficacitate impotriva bacteriilor si a drojdiilor si, ca atare, este un conservant reusit de ingrijire a pielii.
Tara Gum (Caesalpinia Spinosa Gum)
Este un derivat din endospermul de Caesalpinia spinosa si este o substanta de culoare alba sau bej, aproape inodora, care este produsa prin separarea si macinarea endospermului semintelor de Caesalpinia spinosa. Este utilizat ca agent de ingrosare si stabilizator intr-un numar mare de formule din industria alimentara si cosmetica.
Microcrystalline Cellulose (Celuloza microcristalina)
Apare in mod natural in peretii celulari ai plantelor si este utilizat ca abraziv, absorbant, agent antiaglomerare, agent de umplutura/crestere, stabilizator emulsie, agent de crestere a vascozitatii, agent de curgere/alunecare.
Cellulose Gum (Guma de celuloza)
Este un derivat din celuloza utilizat ca stabilizator emulsie, peliculogen, ingredient parfum, agent de crestere a vascozitatii
Phyllostachis Bambusoides Rhizome Extract* ( Ulei de rizom organic din bambus)
Ca si in cazul pulberii de bambus sau a hidrolatului din frunze de bambus, acest compus are un continut foarte bogat in siliciu organic, necesar pentru mentinerea elasticitatii tesuturilor si a pielii. in cazul acestui tip de ulei, avantajul fata de compusul sub forma de pulbere sau hidrolat consta in capacitatea sa de penetrare a stratului superficial al epidermei.
Copernicia Cerifera Cera [Carnauba) Wax]* (Ceara de Carnauba)
Ceara de Carnauba este o ceara naturala obtinuta din frunzele palmierului Copernica Cerifera, nativ in Brazilia. Datorita duritatii sale si a topirii la temperaturi mai ridicate, ceara de carnauba este des utilizata in formularea produselor de machiaj. Ofera stabilitate rujurilor, creioanelor cosmetice si mascarei, care isi pastreaza consistenta si textura inclusiv la temperaturi mai ridicate, aspect important pentru pastrarea stabilitatii acestora in contact cu pielea sau pe timpul verii. Ca ingredient inclus in compozitii cosmetice, cum ar fi balsamurile, deodorantele sau unele creme, are si rol de bariera de protectie, formand o pelicula fina pe piele, destul de rezistenta la apa in functie de dozaj.
CI 77820 [silver] (Pulbere de argint micronizata CI 77820))
Aceste particule micro de argint pur au particularitati antiseptice (in special asupra pielii si mucoaselor), antibacteriene si de protectie a pielii, precum si pentru pastrarea produsului. Este folosit in creme pentru a trata arsurile. Toate produsele din gama ZAO (cu exceptia celor 2 balsamuri de buze) contin particule micro de argint pur (un conservant natural).
Cellulose (Celuloza)
Celuloza este o substanta macromoleculara naturala din clasa glucidelor, fiind constituentul principal al membranelor celulelor vegetale. Celuloza este polizaharida si impreuna cu lignina (un compus macromolecular aromatic) si alte substante, formeaza peretii celulelor vegetale si confera plantei rezistenta mecanica si elasticitate.
POATE CONTINE +-:
Mica
Mineral transparent care accepta foarte bine culoarea si de aceea este utilizat la scara larga in industria cosmetica la fabricarea fardurilor minerale. Versiunile netratate cu oxizi de fier sunt translucide, de aceea nu ofera acoperire, insa reflecta lumina, actioneaza ca filtru si ofera o textura matasoasa. Sunt atat mate cat si satinate sau stralucitoare.
CI 77891 [titanium dioxide] (CI 77891 dioxid de titaniu)
Compus anorganic, principalul aditiv in machiajul mineral, acesta ofera aderenta, are super putere de albire si filtreaza ultravioletele. Dioxidul de titaniu este un pigment alb care a fost folosit timp de decenii in cosmetice si in alte produse din viata de zi cu zi: alimente, vopsele pentru acasa si masini etc.
CI 77491 [iron oxides] (CI 77491 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77492 [iron oxides] (CI 77492 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77499 [iron oxides] (CI 77499 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
Ci 77007 [Ultramarines] (CI 77007 pigment albastru)
Pigment albastru derivat din minerale, compus din sodiu, aluminiu, silicat si sulfat
CI 77288 [Chromium Oxide Green]* (Oxid de crom verde)
Pigment mineral verde, ce contine crom
CI 77510 [Ferric Ferrocyanide] (CI 77510 oxid de fier)
Pigment anorganic pe baza de fier, de culoare albastru inchis

Pentru a ajunge mai usor la radacinile genelor, inchide ochiul si trage usor pielea pana la sprancene. Pentru a obtine o linie perfecta, începe din centrul ochiului si trage linia spre exterior in ambele parti. Apoi trage de la capete spre centrul ochiului pentru a termina linia.

Sfat: pentru ochii mici sunt recomandate linii subtiri. Cu cat este mai groasa linia, cu atat este acoperit mai mult ochiu parand chiar mai mic.

Grosimea liniei depinde de cantitatea de presiune aplicata. Deci, pentru o linie subtire, apasa usor peria; pentru o linie mai groasa, aplica o presiune putin mai mare. Pe pleoapa superioara, deseneaza linia pe pleoapa inchisa aproape de radacinile genelor. Incepe din coltul interior spre capatul exterior al ochiului.