RIMEL

71,00 RON
cu TVA

Ingrediente Naturale: 100%

Ingrediente Organice: minim 20%

9 Ml.

Sistem refill - NU

Culoare
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

Rimelul este arma ta secreta! Ofera culoare si volum intens in timp ce asigura hidratarea. Rimelul reduce riscul de inrosire si iritare a ochilor. Contine materii prime de inalta calitate si este potrivit pentru utilizare regulata si pentru ochii sensibili.                      

                                                                                                                                                Ambalajul de bambus combina mestesugul traditional si designul modern, iar pudra este protejata de o punga de bumbac precum o bijuterie. Aceasta prezentare impreuna cu posibilitatea cumpararii de rezerve in acelasi ambalaj face din gama de produse ZAO un cadou perfect.

ZAO

Fisa tehnica

Ingrediente (* - ingrediente organice)
Glycerin* (Glicerina)
Este un agent hidratant regasit in nenumarate produse cosmetice. Glicerina este un bun solvent vegetal pentru diferite substante, fiind utilizata in gemoterapie, fitoterapie si homeopatie pentru extragerea principiilor active. Umectantii, asa cum este si glicerina, sunt ingrediente higroscopice care atrag apa din atmosfera in piele.
Salvia sclarea (clary) flower/leaf/ stem water* (Hidrosol organic de salvie)
Din punct de vedere cosmetic, HYDROSOL este ideal pentru tenul matur si obosit, caruia ii reface vitalitatea, si ii reda echilibrul secretiilor uleioase de sebum. Acesta realizeaza minuni pentru gene, oferindu-le putere si stralucire.
Glyceryl Rosinate (Gliceril rosinat)
Creeaza o pelicula continua pe suprafata pielii, inmoaie si hidrateaza pielea, o mentine intr-o conditie buna.
Isostearic Acid (Acid Isostearic )
Este un amestec de lanturi ramificate din 18 acizi alifatici de carbon. Este un acid gras sintetic si este folosit pentru a ingrosa majoritatea formulelor cosmetice datorita proprietatilor sale de liant si emulgator. Ca un acid gras, este un component al unui amestec complex care are avantajul suplimentar de a proteja pielea de daunele oxidarii.
Acacia senegal gum (Guma Acacia Senegal)
Guma acacia sau guma arabica, derivat din arborele Acacia senegal, folosit ca agent de legatura, pentru imbunatatirea consistentei si aderentei rimelului si tusului de ochi. Averea sa de polizaharide si glicoproteine determina "inasprirea" si ridicarea in scop cosmetic a genelor. in plus determina o inmuiere, calmare si vindecare a mucoaselor conjunctive fragile, care ajuta la prevenirea iritarii atunci cand se aplica tusul sau rimelul.
Cetearyl Alcohol (Alcool cetearil)
Alcoolul cetearilic se foloseste pentru obtinerea de texturi onctuoase, emoliente dar agreabile, usoare si non-grase. Se poate asocia cu majoritatea emulsifiantilor uzuali, ca agent co-emulsifiant, pentru aplicatii pentru piele si par. Este un alcool gras derivat din acizi grasi, 100% de origine vegetala, folosit pe scara larga in produsele cosmetice, inclusiv cele bio certificate.
Cellulose (Celuloza)
Celuloza este o substanta macromoleculara naturala din clasa glucidelor, fiind constituentul principal al membranelor celulelor vegetale. Celuloza este polizaharida si impreuna cu lignina (un compus macromolecular aromatic) si alte substante, formeaza peretii celulelor vegetale si confera plantei rezistenta mecanica si elasticitate.
Myristoylpullulan
Pullulan este gasit ca ingredient in produsele cosmetice si produse de frumusete, in special de produse antiimbatranire datorita capacitatii sale de a oferi un efect de intindere a pielii instant, deoarece adera usor la piele. Acesta este capabil sa formeze rapid o pelicula mare care imbunatateste temporar textura si aspectul pielii.
Sucrose Distearate ( Zaharoza distearata)
Diester al acidului stearic si al zaharozei. Este un ingredient ce consta in zaharoza, cunoscuta sub numele de zahar de masa, combinata cu diversi acizi grasi specifici sau zaharoza combinata cu amestecuri de acizi grasi din plante specifice. Creeaza conditii speciale pentru a mentine pielea in stare buna. Poate imbunatati aspectul pielii uscate sau deteriorate, reduce exfolierea si reda supletea.
Argilla (Argila)
Argila ajuta la eliminarea impuritatilor si imbunatateste aspectul tenului. Este potrivita pentru orice tip de ten, in special pentru cel tern, in caz de cuperoza, roseata, piele reactiva
Mica
Mineral transparent care accepta foarte bine culoarea si de aceea este utilizat la scara larga in industria cosmetica la fabricarea fardurilor minerale. Versiunile netratate cu oxizi de fier sunt translucide, de aceea nu ofera acoperire, insa reflecta lumina, actioneaza ca filtru si ofera o textura matasoasa. Sunt atat mate cat si satinate sau stralucitoare.
Montmorillonite
Este o argila din silicat din complexul de aluminiu/magneziu. Alumosilicat natural de magneziu, aluminiu si fier, din grupa mineralelor argiloase, moale, gras, absorbant, de culoare verzuie, folosit la purificarea diferitelor solutii, in industria textila, a cauciucului, cosmetica, alimentara Datorita proprietatilor sale cicatrizante, calmante si purifiante, acest tip de argila este utilizat la ingrijirea tenului mixt sau gras. Mai mult, absoarbe nu doar sebumul din piele, ci si sebumul de la nivelul scalpului. Ajuta la eliminarea surplusului de sebum si a impuritatilor gratie puterii sale absorbante.
Kaolin
Mineral natural, silicat de aluminiu, este compus din siliciu, fier, magneziu, calciu, sodiu, zinc si alte minerale. Este o pudra alba insolubila, care are calitati de absorbtie datorita carora sunt eliminate excesul de impuritati si toxine. Stimuleaza procesele organice ale pielii, actioneaza ca un remineralizant astfel ca namolul termal, imbunatateste circulatia sanguina si exfoliaza pielea.
Glyceryl Stearate (Gliceril stearat)
Este un derivat din glicerina si acid stearic, o ceara solida de culoare alba sau crem care are rol de lubrifiant, lasand pielea moale si catifelata, previne deshidratarea pielii si protejeaza pielea de radicalii liberi. Apare in mod natural in organism ca un produs secundar de defalcare al grasimilor, si, prin urmare, se gaseste in alimentele grase. In industria cosmetica este utilizat ca agent de emulsionare in uleiuri, ceruri, si solventi.
Silica (Siliciu)
Corpul uman contine aproximativ sapte grame de dioxid de siliciu, mult mai mult decat orice alt mineral, inclusiv fier (si siliciu este al doilea component al scoartei terestre, cu o cota de 28%, dupa oxigen cu 47%). O calitate esentiala a siliciului este ca permite organismului sa absorba eficient si sa asimileze minerale si vitamine. tesutul conjunctiv al organismului uman (peretele celular) este compus din colagen si elastina. Aceste molecule au nevoie de siliciu, care insa nu mai este sintetizat de la varsta aproximativa de douazeci de ani. Este necesara o sursa externa, in special pentru piele. Din acest motiv, cele mai multe produse din gama ZAO contin siliciu organic.
Magnesium Aluminum Silicate (Silicat de aluminiu de magneziu)
Este un compus natural, derivat din nisip rafinat si purificat ce are rol de agent de ingorsare in produsele cosmetice
Potassium Palmitoyl ( Palmitoil de potasiu)
Ingredientul are proprietati de ingrijire a pielii, o inmoaie si o hidrateaza. De asemenea, ajuta la eliminarea impuritatilor de pe suprafata pielii.
Hydrolized Wheat Protein (Proteina de grau hidrolizata)
Acest ingredient este produs prin hidroliza enzimatica sau cu acid a proteinelor de grau. Este un lichid de culoarea chihlimbarului, non- vascos, cu miros caracteristic si solubil in apa. Proteinele de grau sunt benefice parului datorita proprietatilor sale de intarire. Penetrand cortexul, acestea asigura reaprovizionarea cu cistina pentru parul slabit de tratamente chimice si de intretinere periodica a parului. A fost demonstrat ca acest ingredient este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru inchiderea porilor in ingrijirea faciala, confera aspectul de portelan atunci cand este utilizat in produse de curatare, tonere faciale, seruri, geluri sau lotiuni. Ofera umiditate echilibrata si hraneste delicat.
Plukenetia Volubilis Seed Oil (Ulei de nuci sacha)
Ueiul din nucile Sacha este extras prin presarea semintelor si a pulpei fructului Plukenetia Volubilis sau pracaxi, un copac nativ in zona din raului Amazon. Uleiul de Sacha contine aproximativ 50% acizi grasi omega-3 si Acid alfa-linolenic. Inmoaie si catifeleaza pielea. Umectantii contribuie la mentinerea constanta a continutului de apa al unui produs cosmetic atunci cand se afla in ambalajul sau sau este aplicat pe piele.
Sucrose Stearate (Zaharoza stearat)
Monoester al acidului stearic si al zaharozei. Este un ingredient ce consta in zaharoza, cunoscuta sub numele de zahar de masa, combinata cu diversi acizi grasi specifici sau zaharoza combinata cu amestecuri de acizi grasi din plante specifice.
CI 77820 [silver] (Pulbere de argint micronizata CI 77820)
Aceste particule micro de argint pur au particularitati antiseptice (in special asupra pielii si mucoaselor), antibacteriene si de protectie a pielii, precum si pentru pastrarea produsului. Este folosit in creme pentru a trata arsurile. Toate produsele din gama ZAO (cu exceptia celor 2 balsamuri de buze) contin particule micro de argint pur (un conservant natural).
Bambusa arundinacea stem powder (Pulbere micronizata din bambus)
Substanta alba extrasa din articulatii de bambus, compusa in principal din dioxid de siliciu pur. Este un ingredient care a fost utilizat pe scara larga in medicina orientala. Siliciu organic e implicat in sinteza de colagen si elastina si regenereaza epiderma impiedicand demineralizarea si pierderea elasticitatii pielii.
Persea Gratissima(Avocado) Oil* (Ulei organic de avocado)
Uleiul de avocado verde, presat la rece, din fructele proaspete este unic printre uleiuri. Poate patrunde rapid in straturile inferioare ale pielii, unde continutul ridicat de vitamine A, D, E, lecitina, fitosteroli si acizi grasi Omega 9 facilteaza vindecarea, regenerarea pielii si protectia impotriva efectelor de imbatranire ale luminii UV si poluarii
Olea europaea leaf extract [olea europaea (olive) leaf extract] (Extract din frunze de maslin)
Cu proprietati antiimflamatorii si antioxidante, uleiul de masline iti face o piele mai catifelata si mai luminoasa. Folosit atat in masajul corpului, cat si in alimentatie, uleiul de masline iti ofera antioxidantii necesari pentru a lupta impotriva radicalilor externi.
Olea europaea extract (Extract de maslin)
Extractul de masline Olea Europaea (Olive) functioneaza ca un agent de ingrijire a pielii. Este folosit in creme hidratante pentru ca ofera senzatia de finete si elasticitate pielii. Acesta confera, de asemenea, un luciu de matase parului. Acest extract de fructe protejeaza pielea de imbatranire.
Alcohol denat. (Alcool denat.)
Alcool denaturat, apare in mod natural ca urmare a fermentarii zaharurilor sau poate fi produs sintetic
Maltodextrin (Maltodextrina)
Este un polizaharid obtinut in urma hidrolizarii amidonului ce imbunatateste calitatile anti-aging ale celorlalte componente dintr-un produs
POATE CONTINE +-:
CI 77891 [titanium dioxide] (CI 77891 dioxid de titaniu)
Compus anorganic, principalul aditiv in machiajul mineral, acesta ofera aderenta, are super putere de albire si filtreaza ultravioletele. Dioxidul de titaniu este un pigment alb care a fost folosit timp de decenii in cosmetice si in alte produse din viata de zi cu zi: alimente, vopsele pentru acasa si masini etc.
CI 77492 [iron oxides] (CI 77492 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77499 [iron oxides] (CI 77499 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.

Rimelul este elementul cheie din setul tau de frumusete, doar o atingere de rimel poate face minuni! Cateva sfaturi: inainte de a utiliza rimelul, asigura-te ca genele sunt uscate si fara crema sau ulei (este recomandat sa dai cu pudra/fond de ten mineral si pe gene pentru a dura mai mult si pentru a nu te pata) . Deschide rimelul usor si intr-o singura miscare! Evita sa il agiti pentru a pastra produsul pe perie, dar asigura-te ca nu e supraincarcat. Daca este asa, indeparteaza excesul cu un servetel, nu de marginea flconului! Daca ai rimel pe piele asteapta sa se usuce si indeparteaza-l cu o discheta (inclusiv daca ai folosit deja fond de ten si pudra).

Incepe cu genele superioare, tinand peria orizontal aproape de radacina, deplaseaza-te intr-o miscare zig-zag in timp ce te uiti in jos. Concentreza-te pe capete pentru a mari ochiul si in centru pentru a deschide ochii.