FARD DE OCHI SIDEFAT

66,00 RON
cu TVA

Ingrediente Naturale: 100%

Ingrediente Organice: minim 10%

3 Gr.

Sistem refill - DA

Culoare
TIP SELECTIE
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Folosirea fardului de ochi iti poate schimba ochii jongland cu forma si dimensiunea sa. Magia din ochii tai devine mai adanca sau mai senzuala, in functie de combinatiile de culori alese.  Nu contine talc!

 Ambalajul de bambus combina mestesugul traditional si designul modern, iar pudra este protejata de o punga de bumbac precum o bijuterie. Aceasta prezentare impreuna cu posibilitatea cumpararii de rezerve in acelasi ambalaj face din gama de produse ZAO un cadou perfect.

ZAO

Fisa tehnica

Ingrediente (* - ingrediente organice)
Mica
Mineral transparent care accepta foarte bine culoarea si de aceea este utilizat la scara larga in industria cosmetica la fabricarea fardurilor minerale. Versiunile netratate cu oxizi de fier sunt translucide, de aceea nu ofera acoperire, insa reflecta lumina, actioneaza ca filtru si ofera o textura matasoasa. Sunt atat mate cat si satinate sau stralucitoare.
Squalene (Scualan)
Acesta este un ulei limpede obtinut prin rafinarea uleiului de masline. Are o mare afinitate cu pielea, deoarece scvala este o componenta majora a sebumului uman si a filmului hidrolipidic. Cu proprietatile sale deosebite de imprastiere si capacitatea de a penetra pielea, previne uscarea si restabileste supletea si flexibilitatea.
Zea mays (corn) starch* (Amidon de porumb)
Imbunatateste aspectul pielii uscate sau deteriorate prin reducerea gradului de exfoliere, restaureaza supletea. Este un bun absorbant, ideal pentru utilizarea in pulberi pentru corp. Textura sa fina face pielea matasoasa si neteda.
Oryza sativa (rice) powder (Pudra de orez organic)
Pudra de orez este unul dintre cele mai vechi ingrediente cosmetice. Ea are capacitatea de a elimina grasimea din piele, fara a astupa porii, prin ajustarea secretiei glandelor sebacee.
Zinc stearate (Stearat de zinc)
Este sarea de zinc a acidului stearic si are proprietati antibacteriene, antivirale
Sunflower Oil Decyl Esters (Decil esteri de ulei de floarea soarelui)
Ceara vegetala derivata din ulei de seminte de floarea-soarelui. Procesul productiv inovator mentine caracteristicile uleiului de floarea-soarelui in termeni de acizi grasi esentiali si nesomonizabili nemodificati. Ofera substante valoroase de tip sebum care ajuta la refacerea filmului hidrolipidic, bariera protectoare naturala a pielii. Actiunea ulterioara emolienta face pielea moale si supla.
Tocopherol (Tocoferol)
Compus asociat cu vitamina E, ce apare in mod natural,antioxidant, ce poate fi izolat de uleiul vegetal.
Parfum (Fragrance)
Parfum natural
Bisabolol (Bisabolol)
Bisabololul este un activ cosmetic recunoscut pentruprorpietatile de reparare si calmare a pielii. Un ingredient utilizat cu succes in ingrijirea pielii sensibile, fragile, iritate sau afectate de rani.
Linum usitatissimum (linseed) seed oil (Ulei din seminte de in)
Extractul de in este cunoscut pentru capacitatea de a face pielea neteda, moale si catifelata. Prin urmare, atenueaza defectele pielii, a caror origine este lipsa de omega-3 din consumul zilnic.
CI 77820 [silver] (Pulbere de argint micronizata CI 77820)
Aceste particule micro de argint pur au particularitati antiseptice (in special asupra pielii si mucoaselor), antibacteriene si de protectie a pielii, precum si pentru pastrarea produsului. Este folosit in creme pentru a trata arsurile. Toate produsele din gama ZAO (cu exceptia celor 2 balsamuri de buze) contin particule micro de argint pur (un conservant natural).
Glycine soja (soybean) oil* (Ulei de soia)
Este obtinut din planta Glycine Soja si contine trigliceride din acid oleic, linoleic, linolenic si acid saturat, bogat in vitamina E.
Bambusa arundinacea stem powder (Pulbere micronizata din bambus)
Substanta alba extrasa din articulatii de bambus, compusa in principal din dioxid de siliciu pur. Este un ingredient care a fost utilizat pe scara larga in medicina orientala. Siliciu organic e implicat in sinteza de colagen si elastina si regenereaza epiderma impiedicand demineralizarea si pierderea elasticitatii pielii.
Alpha-Glucan Oligosaccharide (Alfa-Glucan Oligozaharida)
Este un agent de ingrijire a pielii, un oligomer din glucoza.
Aqua [water] (Apa)
Apa demineralizata
Olea europaea leaf extract [olea europaea (olive) leaf extract] (Extract din frunze de maslin)
Cu proprietati antiimflamatorii si antioxidante, uleiul de masline iti face o piele mai catifelata si mai luminoasa. Folosit atat in masajul corpului, cat si in alimentatie, uleiul de masline iti ofera antioxidantii necesari pentru a lupta impotriva radicalilor externi.
Maltodextrin (Maltodextrina)
Este un polizaharid obtinut in urma hidrolizarii amidonului ce imbunatateste calitatile anti-aging ale celorlalte componente dintr-un produs
Olea europaea extract (Extract de maslin)
Extractul de masline Olea Europaea (Olive) functioneaza ca un agent de ingrijire a pielii. Este folosit in creme hidratante pentru ca ofera senzatia de finete si elasticitate pielii. Acesta confera, de asemenea, un luciu de matase parului. Acest extract de fructe protejeaza pielea de imbatranire.
Alcohol (Alcool)
Apare in mod natural ca urmare a fermentarii zaharurilor sau poate fi produs sintetic
Zingiber officinale (ginger) root extract (Extract de ghimbir)
Substantele active importante pe care le contine ghimbirul sunt compusi specifici numiti gingeroli, fenoli, ulei volatil. Foarte bun pentru tonifierea si revitalizarea parului. Lotiunile de corp pe baza de ghimbir au efecte de intinerire: hranesc epiderma si ii confera finete si suplete. Fiind bogat in magneziu, fosfor si acizi aminati, ghimbirul este foarte utilizat in cremele de fata.
Ingrediente 118 119 (* - ingrediente organice)
Mica
Mineral transparent care accepta foarte bine culoarea si de aceea este utilizat la scara larga in industria cosmetica la fabricarea fardurilor minerale. Versiunile netratate cu oxizi de fier sunt translucide, de aceea nu ofera acoperire, insa reflecta lumina, actioneaza ca filtru si ofera o textura matasoasa. Sunt atat mate cat si satinate sau stralucitoare.
Squalane (Scualan)
Acesta este un ulei limpede obtinut prin rafinarea uleiului de masline. Are o mare afinitate cu pielea, deoarece scvala este o componenta majora a sebumului uman si a filmului hidrolipidic. Cu proprietatile sale deosebite de imprastiere si capacitatea de a penetra pielea, previne uscarea si restabileste supletea si flexibilitatea.
Zea mays (corn) starch* (Amidon de porumb)
Imbunatateste aspectul pielii uscate sau deteriorate prin reducerea gradului de exfoliere, restaureaza supletea. Este un bun absorbant, ideal pentru utilizarea in pulberi pentru corp. Textura sa fina face pielea matasoasa si neteda.
Oryza Sativa (Rice) Powder * (Pudra de orez organic)
Pudra de orez este unul dintre cele mai vechi ingrediente cosmetice. Ea are capacitatea de a elimina grasimea din piele, fara a astupa porii, prin ajustarea secretiei glandelor sebacee.
Zinc stearate (Stearat de zinc)
Este sarea de zinc a acidului stearic si are proprietati antibacteriene, antivirale
Sunflower Oil Decyl Esters (Decil esteri de ulei de floarea soarelui)
Ceara vegetala derivata din ulei de seminte de floarea-soarelui. Procesul productiv inovator mentine caracteristicile uleiului de floarea-soarelui in termeni de acizi grasi esentiali si nesomonizabili nemodificati. Ofera substante valoroase de tip sebum care ajuta la refacerea filmului hidrolipidic, bariera protectoare naturala a pielii. Actiunea ulterioara emolienta face pielea moale si supla.
Olive Oil Decyl Esters (Esteri de decil de ulei de masline)
Emulsifiant de origine vegetala derivat din ulei de masline. Ajuta la restabilirea barierei naturale a pielii, hidrateaza si restabileste tenul de moale si elastic.
Parfum (Fragrance)
Parfum natural
Tocopherol (Tocoferol)
Compus asociat cu vitamina E, ce apare in mod natural,antioxidant, ce poate fi izolat de uleiul vegetal.
Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil* (Ulei din seminte de in)
Extractul de in este cunoscut pentru capacitatea de a face pielea neteda, moale si catifelata. Prin urmare, atenueaza defectele pielii, a caror origine este lipsa de omega-3 din consumul zilnic.
CI 77820 [silver] (Pulbere de argint micronizata CI 77820)
Aceste particule micro de argint pur au particularitati antiseptice (in special asupra pielii si mucoaselor), antibacteriene si de protectie a pielii, precum si pentru pastrarea produsului. Este folosit in creme pentru a trata arsurile. Toate produsele din gama ZAO (cu exceptia celor 2 balsamuri de buze) contin particule micro de argint pur (un conservant natural).
Glycine Soja (Soybean) Oil* (Ulei organic de soia)
Este obtinut din planta Glycine Soja si contine trigliceride din acid oleic, linoleic, linolenic si acid saturat, bogat in vitamina E.
Alpha-Glucan Oligosaccharide (Alfa-Glucan Oligozaharida)
Este un agent de ingrijire a pielii, un oligomer din glucoza
Aqua [water] (Apa)
Apa dmeineralizata
Olea europaea (olive) leaf extract (Extract din frunze de maslin)
Cu proprietati antiimflamatorii si antioxidante, uleiul de masline iti face o piele mai catifelata si mai luminoasa. Folosit atat in masajul corpului, cat si in alimentatie, uleiul de masline iti ofera antioxidantii necesari pentru a lupta impotriva radicalilor externi.
Maltodextrin (Maltodextrina)
Este un polizaharid obtinut in urma hidrolizarii amidonului ce imbunatateste calitatile anti-aging ale celorlalte componente dintr-un produs
Olea europaea extract (Extract de maslin)
Extractul de masline Olea Europaea (Olive) functioneaza ca un agent de ingrijire a pielii. Este folosit in creme hidratante pentru ca ofera senzatia de finete si elasticitate pielii. Acesta confera, de asemenea, un luciu de matase parului. Acest extract de fructe protejeaza pielea de imbatranire.
Alcohol (Alcool)
Apare in mod natural ca urmare a fermentarii zaharurilor sau poate fi produs sintetic
Bambusa arundinacea stem powder (Pulbere micronizata din bambus)
Substanta alba extrasa din articulatii de bambus, compusa in principal din dioxid de siliciu pur. Este un ingredient care a fost utilizat pe scara larga in medicina orientala. Siliciu organic e implicat in sinteza de colagen si elastina si regenereaza epiderma impiedicand demineralizarea si pierderea elasticitatii pielii.
Bisabolol
Bisabololul este un activ cosmetic recunoscut pentruprorpietatile de reparare si calmare a pielii. Un ingredient utilizat cu succes in ingrijirea pielii sensibile, fragile, iritate sau afectate de rani.
Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract (Extract de ghimbir)
Substantele active importante pe care le contine ghimbirul sunt compusi specifici numiti gingeroli, fenoli, ulei volatil. Foarte bun pentru tonifierea si revitalizarea parului. Lotiunile de corp pe baza de ghimbir au efecte de intinerire: hranesc epiderma si ii confera finete si suplete. Fiind bogat in magneziu, fosfor si acizi aminati, ghimbirul este foarte utilizat in cremele de fata.
Ingrediente 120 (* - ingrediente organice)
Mica
Mineral transparent care accepta foarte bine culoarea si de aceea este utilizat la scara larga in industria cosmetica la fabricarea fardurilor minerale. Versiunile netratate cu oxizi de fier sunt translucide, de aceea nu ofera acoperire, insa reflecta lumina, actioneaza ca filtru si ofera o textura matasoasa. Sunt atat mate cat si satinate sau stralucitoare.
Squalane (Scualan)
Acesta este un ulei limpede obtinut prin rafinarea uleiului de masline. Are o mare afinitate cu pielea, deoarece scvala este o componenta majora a sebumului uman si a filmului hidrolipidic. Cu proprietatile sale deosebite de imprastiere si capacitatea de a penetra pielea, previne uscarea si restabileste supletea si flexibilitatea.
Oryza Sativa (Rice) Powder * (Pudra de orez organic)
Pudra de orez este unul dintre cele mai vechi ingrediente cosmetice. Ea are capacitatea de a elimina grasimea din piele, fara a astupa porii, prin ajustarea secretiei glandelor sebacee.
Zea mays (corn) starch* (Amidon de porumb)
Imbunatateste aspectul pielii uscate sau deteriorate prin reducerea gradului de exfoliere, restaureaza supletea. Este un bun absorbant, ideal pentru utilizarea in pulberi pentru corp. Textura sa fina face pielea matasoasa si neteda.
Zinc stearate (Stearat de zinc)
Este sarea de zinc a acidului stearic si are proprietati antibacteriene, antivirale
Sunflower Oil Decyl Esters (Decil esteri de ulei de floarea soarelui)
Ceara vegetala derivata din ulei de seminte de floarea-soarelui. Procesul productiv inovator mentine caracteristicile uleiului de floarea-soarelui in termeni de acizi grasi esentiali si nesomonizabili nemodificati. Ofera substante valoroase de tip sebum care ajuta la refacerea filmului hidrolipidic, bariera protectoare naturala a pielii. Actiunea ulterioara emolienta face pielea moale si supla.
Olive Oil Decyl Esters ( Esteri de decil de ulei de masline)
Emulsifiant de origine vegetala derivat din ulei de masline. Ajuta la restabilirea barierei naturale a pielii, hidrateaza si restabileste tenul de moale si elastic.
Parfum (Fragrance)
Parfum natural
Tocopherol (Tocoferol)
Compus asociat cu vitamina E, ce apare in mod natural,antioxidant, ce poate fi izolat de uleiul vegetal.
Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil * (Ulei din seminte de in)
Extractul de in este cunoscut pentru capacitatea de a face pielea neteda, moale si catifelata. Prin urmare, atenueaza defectele pielii, a caror origine este lipsa de omega-3 din consumul zilnic.
CI 77820 [silver] (Pulbere de argint micronizata CI 77820)
Aceste particule micro de argint pur au particularitati antiseptice (in special asupra pielii si mucoaselor), antibacteriene si de protectie a pielii, precum si pentru pastrarea produsului. Este folosit in creme pentru a trata arsurile. Toate produsele din gama ZAO (cu exceptia celor 2 balsamuri de buze) contin particule micro de argint pur (un conservant natural).
Glycine Soja (Soybean) Oil* (Ulei organic de soia)
Este obtinut din planta Glycine Soja si contine trigliceride din acid oleic, linoleic, linolenic si acid saturat, bogat in vitamina E.
Alpha-Glucan Oligosaccharide (Alfa-Glucan Oligozaharida)
Este un agent de ingrijire a pielii, un oligomer din glucoza
Aqua [water] (Apa)
Apa dmeineralizata
Olea europaea (olive) leaf extract (Extract din frunze de maslin)
Cu proprietati antiimflamatorii si antioxidante, uleiul de masline iti face o piele mai catifelata si mai luminoasa. Folosit atat in masajul corpului, cat si in alimentatie, uleiul de masline iti ofera antioxidantii necesari pentru a lupta impotriva radicalilor externi.
Maltodextrin (Maltodextrina)
Este un polizaharid obtinut in urma hidrolizarii amidonului ce imbunatateste calitatile anti-aging ale celorlalte componente dintr-un produs
Olea europaea extract (Extract de maslin)
tractul de masline Olea Europaea (Olive) functioneaza ca un agent de ingrijire a pielii. Este folosit in creme hidratante pentru ca ofera senzatia de finete si elasticitate pielii. Acesta confera, de asemenea, un luciu de matase parului. Acest extract de fructe protejeaza pielea de imbatranire.
Alcohol (Alcool)
Apare in mod natural ca urmare a fermentarii zaharurilor sau poate fi produs sintetic
Bambusa arundinacea stem powder (Pulbere micronizata din bambus)
Substanta alba extrasa din articulatii de bambus, compusa in principal din dioxid de siliciu pur. Este un ingredient care a fost utilizat pe scara larga in medicina orientala. Siliciu organic e implicat in sinteza de colagen si elastina si regenereaza epiderma impiedicand demineralizarea si pierderea elasticitatii pielii.
Bisabolol
Bisabololul este un activ cosmetic recunoscut pentruprorpietatile de reparare si calmare a pielii. Un ingredient utilizat cu succes in ingrijirea pielii sensibile, fragile, iritate sau afectate de rani.
Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract (Extract de ghimbir)
Substantele active importante pe care le contine ghimbirul sunt compusi specifici numiti gingeroli, fenoli, ulei volatil. Foarte bun pentru tonifierea si revitalizarea parului. Lotiunile de corp pe baza de ghimbir au efecte de intinerire: hranesc epiderma si ii confera finete si suplete. Fiind bogat in magneziu, fosfor si acizi aminati, ghimbirul este foarte utilizat in cremele de fata.
POATE CONTINE +-:
CI 77891 [titanium dioxide] (CI 77891 dioxid de titaniu)
Compus anorganic, principalul aditiv in machiajul mineral, acesta ofera aderenta, are super putere de albire si filtreaza ultravioletele. Dioxidul de titaniu este un pigment alb care a fost folosit timp de decenii in cosmetice si in alte produse din viata de zi cu zi: alimente, vopsele pentru acasa si masini etc.
CI 77491 [iron oxides] (CI 77491 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77492 [iron oxides] (CI 77492 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77499 [iron oxides] (CI 77499 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77510 [Ferric Ferrocyanide] (CI 77510 oxid de fier)
Pigment anorganic pe baza de fier, de culoare albastru inchis
Ci 77007 [Ultramarines] (CI 77007 pigment albastru)
Pigment albastru derivat din minerale, compus din sodiu, aluminiu, silicat si sulfat
CI 77288 [Chromium Oxide Green]* (Oxid de crom verde)
Pigment mineral verde, ce contine crom
CI 77742 [Manganese Violet] (CI 77742 Pigment de culoare violet)
Pigment de culoare violet

Datorita unui sistem simplu si inovator, majoritatea produselor ZAO sunt reincarcabile. Rezervele reduc costurile, iar ambalajul  permite sa te joci cu nuantele din gama ZAO utilizand acelasi ambalaj pentru o gama larga de culori.



Aplica o culoare foarte deschisa in coltul ochiului pentru luminozitate si stralucire! Efectul poate fi obtinut si daca folosesti pudra ilumnatoare. Daca existadepuneri de fard  in ridurile din jurul ochilor, foloseste doar peria pentru a elimina excesul defard s aplica pudra compacta.(Ideal se foloseste pudra compacta, fond de ten mineral sau pudra minerala pe toata suprafata fetei pentru a nu avea aspect lucios si pentru a nu se strange fardul in ridurile de expresie).

Fardul de ochi sidefat este ideal pentru un aspect sofisticat si perfect pentru machiajul de seara. Are o textura minunata care lasa pielea sa se simta proaspata. Produselesidefate sunt recomandate pentru ochii adanci sau mai mici, deoarece acestea ofera luminozitate. Aplica culoarea mai deschisa pe intreaga pleoapa folosind un aplicator de burete. Aplica un fard de ochi cu intensitate medie pe coltul exterior al ochiului  cu o perie pentru orbita. Finalizeaza cu o linie subtire de fard de ochi inchis de-a lungul conturului ochiului, utilizand o perie ascutita pentru a va intensifica ochii sau o perie de amestecare fard.