ILUMINATOR LEJER

71,00 RON
cu TVA

Ingredente Naturale: 100%

Ingrediente Organice: minim 27.5%

5 Ml.

Sistem refill - NU

Culoare
Cantitate
Stoc epuizat

Sursa de stralucire Light touch complexion lumineaza umbrele, redefineste si intinereste pielea! Cu textura sa usoara, este foarte usor de aplicat, inclusiv cu varful degetelor.

Ambalajul de bambus combina mestesugul traditional si designul modern, iar pudra este protejata de o punga de bumbac precum o bijuterie. Aceasta prezentare impreuna cu posibilitatea cumpararii de rezerve in acelasi ambalaj face din gama de produse ZAO un cadou perfect.

ZAO

Fisa tehnica

Ingrediente (* - ingrediente organice)
Aqua [water] (Apa)
Apa demineralizata
Phyllostachys Nigra Extract* (Extract din frunze de bambus)
Substanta obtinuta prin ditilarea frunzelor de bambus compusa in principal din dioxid de siliciu pur, ingredient utilizat pe scara larga in medicina orientala. Siliciu organic este o componenta a tesutului conjunctiv uman si regenereaza epiderma prin implicarea in sinteza de colagen si elastina. De-a lungul timpului, capitalul nostru de scade dioxid de siliciu, ceea ce determina demineralizarea si pierderea elasticitatii pielii. Prin urmare, este necesar sa se refaca in mod regulat pielea prin aplicarea de produse care contin dioxid de siliciu.
Propanediol
Substitut natural al Propylene/Butylen glycol sau Glycerin
Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil* (Ulei organic din seminte de Jojoba)
Este extras din semintele arbustului Simmondsia chinensis si este diferit de alte uleiuri din plante deoarece este similar sebumului si uleiului de balena (compus in proportie de 97% din ceara din acizi si alcool cu greutate moleculara mare) si este de fapt o ceara lichida. Patrunde in piele prin foliculii de par pe care nu-i blocheaza, se amesteca cu sebumul si formeaza o pelicula fina non-ocluziva, lasand pielea sa respire. Contine acizi grasi (acid gadoleic, erucic, nervonic), o cantitate remarcabila de polifenoli, dintre care taninii sunt responsabili si pentru senzatia uscata dupa aplicarea pe piele.
Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil* (Ulei organic de migdala dulce)
Foarte moale si foarte placut la aplicare, face pielea neteda si catifelata. Emolient, hraneste si protejeaza pielea de uscare. Acesta este hidratant si revigorant, astfel activand functia de regenerare a pielii, avand rol linistitor si calmant, reducand senzatia de mancarime si iritatii.
Sucrose Palmitate (Zaharoza palmitata)
Emulsifiant natural derivat din zaharoza (zahar).Monoester al acidului palmitic si a sucrozei ce inmoaie si catifeleaza pielea.
Glyceryl Stearate (Gliceril stearat)
Este un derivat din glicerina si acid stearic, o ceara solida de culoare alba sau crem care are rol de lubrifiant, lasand pielea moale si catifelata, previne deshidratarea pielii si protejeaza pielea de radicalii liberi. Apare in mod natural in organism ca un produs secundar de defalcare al grasimilor, si, prin urmare, se gaseste in alimentele grase. In industria cosmetica este utilizat ca agent de emulsionare in uleiuri, ceruri, si solventi.
Cetearyl Alcohol (Alcool cetearil)
Alcoolul cetearilic se foloseste pentru obtinerea de texturi onctuoase, emoliente dar agreabile, usoare si non-grase. Se poate asocia cu majoritatea emulsifiantilor uzuali, ca agent co-emulsifiant, pentru aplicatii pentru piele si par. Este un alcool gras derivat din acizi grasi, 100% de origine vegetala, folosit pe scara larga in produsele cosmetice, inclusiv cele bio certificate.
Potassium Palmitoyl ( Palmitoil de potasiu)
Ingredientul are proprietati de ingrijire a pielii, o inmoaie si o hidrateaza. De asemenea, ajuta la eliminarea impuritatilor de pe suprafata pielii.
Hydrolized Wheat Protein (Proteina de grau hidrolizata)
Acest ingredient este produs prin hidroliza enzimatica sau cu acid a proteinelor de grau. Este un lichid de culoarea chihlimbarului, non- vascos, cu miros caracteristic si solubil in apa. Proteinele de grau sunt benefice parului datorita proprietatilor sale de intarire. Penetrand cortexul, acestea asigura reaprovizionarea cu cistina pentru parul slabit de tratamente chimice si de intretinere periodica a parului. A fost demonstrat ca acest ingredient este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru inchiderea porilor in ingrijirea faciala, confera aspectul de portelan atunci cand este utilizat in produse de curatare, tonere faciale, seruri, geluri sau lotiuni. Ofera umiditate echilibrata si hraneste delicat.
Mica
Mineral transparent care accepta foarte bine culoarea si de aceea este utilizat la scara larga in industria cosmetica la fabricarea fardurilor minerale. Versiunile netratate cu oxizi de fier sunt translucide, de aceea nu ofera acoperire, insa reflecta lumina, actioneaza ca filtru si ofera o textura matasoasa. Sunt atat mate cat si satinate sau stralucitoare.
Tocopherol (Tocoferol)
Compus asociat cu vitamina E, ce apare in mod natural,antioxidant, ce poate fi izolat de uleiul vegetal.
Glyceryl Caprylate (Gliceril caprilat)
Este un monoester al glicerinei si al acidului caprylic ce inmoaie si catifeleaza pielea. Gliceril Caprilate are un profil excelent de eficacitate impotriva bacteriilor si a drojdiilor si, ca atare, este un conservant reusit de ingrijire a pielii.
Butyrospermum parkii (shea) butter extract (Unt de shea)
Untul de Shea este o substanta comestibila extrasa din fructul arborelui de Shea, un copac care crestere in savanele impadurite din Africa de Vest si al carui nume inseamna "viata" in Mandinka. Extractul de unt de shea hidrateaza pielea si protejeaza de uscarea. Emolient, de asemenea, contribuie la inmuierea tesuturilor si lasa pielea moale si neteda.
Olive Glycerides (Gliceride din ulei de masline)
Uleiul de masline virgin contine urmatoarele gliceride - acizi grasi ca palmitic, palmitoleic, heptadecanoic, stearic, oleic, linoleic, arahidic, eicosenoic, behenic, lignoceric. Mentine sau imbunatateste functia de bariera a pielii, confera hidratare pielii, hidrateaza buzele uscate si crapate.
Microcrystalline Cellulose (Celuloza microcristalina)
Apare in mod natural in peretii celulari ai plantelor si este utilizat ca abraziv, absorbant, agent antiaglomerare, agent de umplutura/crestere, stabilizator emulsie, agent de crestere a vascozitatii, agent de curgere/alunecare.
Cellulose Gum (Guma de celuloza)
Este un derivat din celuloza utilizat ca stabilizator emulsie, peliculogen, ingredient parfum, agent de crestere a vascozitatii
Parfum (Fragrance)
Parfum natural
CI 77820 [silver] (Pulbere de argint micronizata CI 77820)
Aceste particule micro de argint pur au particularitati antiseptice (in special asupra pielii si mucoaselor), antibacteriene si de protectie a pielii, precum si pentru pastrarea produsului. Este folosit in creme pentru a trata arsurile. Toate produsele din gama ZAO (cu exceptia celor 2 balsamuri de buze) contin particule micro de argint pur (un conservant natural).
Cellulose (Celuloza)
Celuloza este o substanta macromoleculara naturala din clasa glucidelor, fiind constituentul principal al membranelor celulelor vegetale. Celuloza este polizaharida si impreuna cu lignina (un compus macromolecular aromatic) si alte substante, formeaza peretii celulelor vegetale si confera plantei rezistenta mecanica si elasticitate.
POATE CONTINE +-:
CI 77891 [titanium dioxide] (CI 77891 dioxid de titaniu)
Compus anorganic, principalul aditiv in machiajul mineral, acesta ofera aderenta, are super putere de albire si filtreaza ultravioletele. Dioxidul de titaniu este un pigment alb care a fost folosit timp de decenii in cosmetice si in alte produse din viata de zi cu zi: alimente, vopsele pentru acasa si masini etc.
CI 77491 [iron oxides] (CI 77491 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77492 [iron oxides] (CI 77492 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77499 [iron oxides] (CI 77499 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.

Alege culoarea potrivita nuantei tenului tau. 

Nu ar trebui sa fie confundat cu un corector deoarece lumineaza umbrele, dar nu le maschează. Utilizați inainte stick-ul corector pentru a acoperi cearcanele. Un adevarat produs complex:

  • Reda stralucirea pielii (efect de intinerire)
  • Omogenizeaza culoarea din jurul ochilor 
  • Pregateste tenul pentru machiaj  (se poate folosi si singur pentru machiaj)
  • Creste volumul si luminozitatea pometilor.