FOND DE TEN COMPACT

96,00 RON
cu TVA

Ingredente Naturale: 100%

Ingrediente Organice: minim 20%

6 Gr.

Sistem refill - DA (produsul fara carcasa de bambus)

Culoare
TIP SELECTIE
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

Fondul de ten compact va raspunde celor care vor atat acoperire, cat si ten natural. Textura cremoasa si neteda il face usor de aplicat si de intins pe piele, iar o finisare cu pudra/fond de ten mineral anuleaza orice efect lucios asupra fetei. Datorita componentelor speciale, bogate in siliciu organic cu proprietăți regeneratoare, fondul de ten compact ingrijeste pielea.

 

Ambalajul de bambus combina mestesugul traditional si designul modern, iar pudra este protejata de o punga de bumbac precum o bijuterie. Aceasta prezentare impreuna cu posibilitatea cumpararii de rezerve in acelasi ambalaj face din gama de produse ZAO un cadou perfect.

ZAO

Fisa tehnica

Ingrediente (* - ingrediente organice)
Oleyl Oleate (Oleil oleat)
Acid gras (omega-9) ce apare in mod natural si se regaseste in uleiul de masline, uleiul din samburi de struguri, uleiul de rapita.
Squalene (Scualan)
Acesta este un ulei limpede obtinut prin rafinarea uleiului de masline. Are o mare afinitate cu pielea, deoarece scvala este o componenta majora a sebumului uman si a filmului hidrolipidic. Cu proprietatile sale deosebite de imprastiere si capacitatea de a penetra pielea, previne uscarea si restabileste supletea si flexibilitatea.
Silica (Siliciu)
Corpul uman contine aproximativ sapte grame de dioxid de siliciu, mult mai mult decat orice alt mineral, inclusiv fier (si siliciu este al doilea component al scoartei terestre, cu o cota de 28%, dupa oxigen cu 47%). O calitate esentiala a siliciului este ca permite organismului sa absorba eficient si sa asimileze minerale si vitamine. tesutul conjunctiv al organismului uman (peretele celular) este compus din colagen si elastina. Aceste molecule au nevoie de siliciu, care insa nu mai este sintetizat de la varsta aproximativa de douazeci de ani. Este necesara o sursa externa, in special pentru piele. Din acest motiv, cele mai multe produse din gama ZAO contin siliciu organic.
Polyglyceryl-10 Apricot Kernelate
Ingredient obtinut prin esterificarea uleiului din samburi de caise ce incetineste pierderea apei din piele formand o bariera la nivelul pielii. Hraneste, hidrateaza si revitalizeaza pielea. Uleiul de caise contine aproximativ 58-66% acid oleic, 29% acid linoleic, 4-6% acid palmitic si 0.5-1% acid linolenic
Phyllostachis Bambusoides Rhizome Extract* ( Ulei de rizom organic din bambus)
Ca si in cazul pulberii de bambus sau a hidrolatului din frunze de bambus, acest compus are un continut foarte bogat in siliciu organic, necesar pentru mentinerea elasticitatii tesuturilor si a pielii. in cazul acestui tip de ulei, avantajul fata de compusul sub forma de pulbere sau hidrolat consta in capacitatea sa de penetrare a stratului superficial al epidermei.
Orbignya oleifera (babassu) seed oil* (Ulei de seminte de Babassu)
Foarte bogat in lauric acid, acest ulei are proprietati exceptionale de penetrante si e indicat ca non-comedogenic. Este foarte emolient si potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar si cea sensibila. Concentratiile sale ridicate de tocotrienoli ii confera valori antioxidante si anti-imbatranire.
Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters (Esteri stearilici din ulei de masline hidrogent)
Este o ceara sintetica obtinuta din ulei de masline hidrogenat ce lubrifiaza pielea, lasand-o moale si catifelata.
Lauryl Olivate (Lauril Olivat)
Ingredient cu efect de protectie si proprietati excelente de imprastiere. Punctul sau de topire, aproape de temperatura pielii, confera produsului caracteristici senzoriale unice. Acest ester emolient este o ceara galbena moale cu miros caracteristic la temperatura camerei. Ofera produselor o atingere usoara si matasoasa. Imbunatateste hidratarea, elasticitatea si functia de bariera a pielii.
Copernicia Cerifera Cera (Caranuba Wax) * (Ceara de Carnauba)
Ceara de Carnauba este o ceara naturala obtinuta din frunzele palmierului Copernica Cerifera, nativ in Brazilia. Datorita duritatii sale si a topirii la temperaturi mai ridicate, ceara de carnauba este des utilizata in formularea produselor de machiaj. Ofera stabilitate rujurilor, creioanelor cosmetice si mascarei, care isi pastreaza consistenta si textura inclusiv la temperaturi mai ridicate, aspect important pentru pastrarea stabilitatii acestora in contact cu pielea sau pe timpul verii. Ca ingredient inclus in compozitii cosmetice, cum ar fi balsamurile, deodorantele sau unele creme, are si rol de bariera de protectie, formand o pelicula fina pe piele, destul de rezistenta la apa in functie de dozaj.
Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil* (Ulei organic din seminte de Jojoba)
Este extras din semintele arbustului Simmondsia chinensis si este diferit de alte uleiuri din plante deoarece este similar sebumului si uleiului de balena (compus in proportie de 97% din ceara din acizi si alcool cu greutate moleculara mare) si este de fapt o ceara lichida. Patrunde in piele prin foliculii de par pe care nu-i blocheaza, se amesteca cu sebumul si formeaza o pelicula fina non-ocluziva, lasand pielea sa respire. Contine acizi grasi (acid gadoleic, erucic, nervonic), o cantitate remarcabila de polifenoli, dintre care taninii sunt responsabili si pentru senzatia uscata dupa aplicarea pe piele.
Tocopherol (Tocoferol)
Compus asociat cu vitamina E, ce apare in mod natural,antioxidant, ce poate fi izolat de uleiul vegetal.
Parfum (Fragrance)
Parfum natural
Bambusa arundinacea stem powder (Pulbere micronizata din bambus)
Substanta alba extrasa din articulatii de bambus, compusa in principal din dioxid de siliciu pur. Este un ingredient care a fost utilizat pe scara larga in medicina orientala. Siliciu organic e implicat in sinteza de colagen si elastina si regenereaza epiderma impiedicand demineralizarea si pierderea elasticitatii pielii.
CI 77820 [silver] (Pulbere de argint micronizata CI 77820)
Aceste particule micro de argint pur au particularitati antiseptice (in special asupra pielii si mucoaselor), antibacteriene si de protectie a pielii, precum si pentru pastrarea produsului. Este folosit in creme pentru a trata arsurile. Toate produsele din gama ZAO (cu exceptia celor 2 balsamuri de buze) contin particule micro de argint pur (un conservant natural).
POATE CONTINE +-:
CI 77891 [titanium dioxide] (CI 77891 dioxid de titaniu)
Compus anorganic, principalul aditiv in machiajul mineral, acesta ofera aderenta, are super putere de albire si filtreaza ultravioletele. Dioxidul de titaniu este un pigment alb care a fost folosit timp de decenii in cosmetice si in alte produse din viata de zi cu zi: alimente, vopsele pentru acasa si masini etc.
CI 77491 [iron oxides] (CI 77491 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77492 [iron oxides] (CI 77492 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77499 [iron oxides] (CI 77499 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77742 [Manganese Violet] (CI 77742 Pigment de culoare violet)
Pigment de culoare violet

Datorita unui sistem simplu si inovator, majoritatea produselor ZAO sunt reincarcabile. Rezervele reduc costurile, iar ambalajul  permite sa te joci cu nuantele din gama ZAO utilizand acelasi ambalaj pentru o gama larga de culori.



Alege culoarea potrivita nuantei tenului tau. Nici prea luminos, nici prea intunecat pentru a evita contrastul cu gatul. Pentru o acoperire medie, poti aplica direct cu degetele. Fondul de ten se aplica din centru spre exterior, fara a uita nasul

Usor de aplicat si de intins pe piele, fondul de ten compact este oferit cu un burete rotund pentru aplicare care este incadrat in acelasi ambalaj. De asemenea, fondul de ten compact este foarte usor de aplicat cu degetele.