CORECTOR

69,00 RON
cu TVA

Ingredente Naturale: 100%

Ingrediente Organice: minim 10%

9 Gr.

Sistem refill - DA (produsul fara carcasa de bambus)

Culoare
TIP SELECTIE
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

Corectorul ajuta la acoperirea imperfecțiunilorsi a zonelor intunecate.

 

Ambalajul de bambus combina mestesugul traditional si designul modern, iar pudra este protejata de o punga de bumbac precum o bijuterie. Aceasta prezentare impreuna cu posibilitatea cumpararii de rezerve in acelasi ambalaj face din gama de produse ZAO un cadou perfect.

ZAO

Fisa tehnica

Ingrediente (* - ingrediente organice)
Oleyl Oleate (Oleil oleat)
Acid gras (omega-9) ce apare in mod natural si se regaseste in uleiul de masline, uleiul din samburi de struguri, uleiul de rapita.
Olive Oil Decyl Esters
Emulsifiant de origine vegetala derivat din ulei de masline. Ajuta la restabilirea barierei naturale a pielii, hidrateaza si restabileste tenul de moale si elastic.
Persea Gratissima(Avocado) Oil* (Ulei organic de avocado)
Uleiul de avocado verde, presat la rece, din fructele proaspete este unic printre uleiuri. Poate patrunde rapid in straturile inferioare ale pielii, unde continutul ridicat de vitamine A, D, E, lecitina, fitosteroli si acizi grasi Omega 9 facilteaza vindecarea, regenerarea pielii si protectia impotriva efectelor de imbatranire ale luminii UV si poluarii
Silica (Siliciu)
Corpul uman contine aproximativ sapte grame de dioxid de siliciu, mult mai mult decat orice alt mineral, inclusiv fier (si siliciu este al doilea component al scoartei terestre, cu o cota de 28%, dupa oxigen cu 47%). O calitate esentiala a siliciului este ca permite organismului sa absorba eficient si sa asimileze minerale si vitamine. tesutul conjunctiv al organismului uman (peretele celular) este compus din colagen si elastina. Aceste molecule au nevoie de siliciu, care insa nu mai este sintetizat de la varsta aproximativa de douazeci de ani. Este necesara o sursa externa, in special pentru piele. Din acest motiv, cele mai multe produse din gama ZAO contin siliciu organic.
Copernicia Cerifera Cera (Caranuba Wax) * (Ceara de Carnauba)
Ceara de Carnauba este o ceara naturala obtinuta din frunzele palmierului Copernica Cerifera, nativ in Brazilia. Datorita duritatii sale si a topirii la temperaturi mai ridicate, ceara de carnauba este des utilizata in formularea produselor de machiaj. Ofera stabilitate rujurilor, creioanelor cosmetice si mascarei, care isi pastreaza consistenta si textura inclusiv la temperaturi mai ridicate, aspect important pentru pastrarea stabilitatii acestora in contact cu pielea sau pe timpul verii. Ca ingredient inclus in compozitii cosmetice, cum ar fi balsamurile, deodorantele sau unele creme, are si rol de bariera de protectie, formand o pelicula fina pe piele, destul de rezistenta la apa in functie de dozaj.
Cera alba (beeswax)* (Ceara de albine)
Ea serveste ca un agent de ingrosare, un excipient, netezire si inmuiere a pielii prin formarea unui film protector care intarzie evaporarea apei si astfel pierderea de umiditate din piele.
Orbignya oleifera (babassu) seed oil* (Ulei de seminte de Babassu)
Foarte bogat in lauric acid, acest ulei are proprietati exceptionale de penetrante si e indicat ca non-comedogenic. Este foarte emolient si potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar si cea sensibila. Concentratiile sale ridicate de tocotrienoli ii confera valori antioxidante si anti-imbatranire.
Squalene (Scualan)
Acesta este un ulei limpede obtinut prin rafinarea uleiului de masline. Are o mare afinitate cu pielea, deoarece scvala este o componenta majora a sebumului uman si a filmului hidrolipidic. Cu proprietatile sale deosebite de imprastiere si capacitatea de a penetra pielea, previne uscarea si restabileste supletea si flexibilitatea.
Tocopherol (Tocoferol)
Compus asociat cu vitamina E, ce apare in mod natural,antioxidant, ce poate fi izolat de uleiul vegetal.
Parfum (Fragrance)
Parfum natural
Bambusa arundinacea stem powder (Pulbere micronizata din bambus)
Substanta alba extrasa din articulatii de bambus, compusa in principal din dioxid de siliciu pur. Este un ingredient care a fost utilizat pe scara larga in medicina orientala. Siliciu organic e implicat in sinteza de colagen si elastina si regenereaza epiderma impiedicand demineralizarea si pierderea elasticitatii pielii.
CI 77820 [silver] (Pulbere de argint micronizata CI 77820)
Aceste particule micro de argint pur au particularitati antiseptice (in special asupra pielii si mucoaselor), antibacteriene si de protectie a pielii, precum si pentru pastrarea produsului. Este folosit in creme pentru a trata arsurile. Toate produsele din gama ZAO (cu exceptia celor 2 balsamuri de buze) contin particule micro de argint pur (un conservant natural).
Aloe barbadensis leaf extract (Extract din frunze de aloe )
Un activ cosmetic concentrat, cu multiple proprietati : calmant, hidratant, nutritiv, regenerator, antirid. Contine vitamine, minerale, polizaharide, fitosteroli si acizi organici. Este obtinut din frunzele plantei prin procedeul numit liofilizare, procedeu care presupune uscarea produsului la rece permitand conservarea substantelor active prezente in planta proaspata, fara sa fie degradate vitaminele si elementele sensibile la caldura.
Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil* (Ulei din frunze de arbore de ceai)
Ulei obtinut din frunzele copacului de ceai, Melaleuca alternifolia, Myrtaceae. Ulei cu multiple utilizari in infectii virale, bacteriene sau fungice, este dezinfectant puternic. Este unul dintre cele mai neiritante uleiuri antiseptice.
Aqua [water] (Apa)
Apa demineralizata
Gingko Biloba leaf extract ( Extract din frunze de Ginkgo Biloba)
Excelent anti-oxidant, cu rol in repararea pielii, ginkgo biloba e un ingredient cosmetic deosebit. Datorita flavonoidelor ginkgo pe care le contine, este un scut foarte eficient impotriva radicalilor liberi, responsabili pentru imbatranirea celulelor pielii.
Alcohol (Alcool)
Apare in mod natural ca urmare a fermentarii zaharurilor sau poate fi produs sintetic
POATE CONTINE +-:
CI 77891 [titanium dioxide] (CI 77891 dioxid de titaniu)
Compus anorganic, principalul aditiv in machiajul mineral, acesta ofera aderenta, are super putere de albire si filtreaza ultravioletele. Dioxidul de titaniu este un pigment alb care a fost folosit timp de decenii in cosmetice si in alte produse din viata de zi cu zi: alimente, vopsele pentru acasa si masini etc.
CI 77491 [iron oxides] (CI 77491 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77492 [iron oxides] (CI 77492 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77499 [iron oxides] (CI 77499 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77288 [Chromium Oxide Green]* (Oxid de crom verde)
Pigment mineral verde, ce contine crom

Datorita unui sistem simplu si inovator, majoritatea produselor ZAO sunt reincarcabile. Rezervele reduc costurile, iar ambalajul  permite sa te joci cu nuantele din gama ZAO utilizand acelasi ambalaj pentru o gama larga de culori.



Pentru a echilibra tenul aplica corectorul pe pete, cearcane , zone rosii sau pe liniile profunde de expresie. 

Pentru a ascunde pete care ies in evidenta, alege un ton mai intunecat decat tonul pielii tale.

Corectorul ZAO este primul pas pentru  eliminarea imperfectiunilor. Acesta vine in nuante diferite pentru a se potrivi tuturor tipurilor de ten, iar formatul stick permite sa aplici produsul direct. Selecteaza o nuanta cu un ton mai deschis decat culoarea pielii. Pentru a acoperi cearcanele, incepe din coltul interior al ochiului.


Corectorul 499 este perfect pentru a anula petele rosii.