PUDRA COMPACTA

77,00 RON
cu TVA

Ingredente Naturale: 100%

Ingrediente Organice: minim 10%

9 Gr.

Sistem refill - DA (produsul fara carcasa de bambus)

Culoare
TIP SELECTIE
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Daca vrei sa eviti stralucirea fetei, alege pudra compacta! Fixează si neutralizeaza stralucirea machiajului oferind un aspect neted și matasos. Nu contine talc!                                                                                     

Ambalajul de bambus combina mestesugul traditional si designul modern, iar pudra este protejata de o punga de bumbac precum o bijuterie. Aceasta prezentare impreuna cu posibilitatea cumpararii de rezerve in acelasi ambalaj face din gama de produse ZAO un cadou perfect.

ZAO

Fisa tehnica

Ingrediente (* - ingrediente organice)
Mica
Mineral transparent care accepta foarte bine culoarea si de aceea este utilizat la scara larga in industria cosmetica la fabricarea fardurilor minerale. Versiunile netratate cu oxizi de fier sunt translucide, de aceea nu ofera acoperire, insa reflecta lumina, actioneaza ca filtru si ofera o textura matasoasa. Sunt atat mate cat si satinate sau stralucitoare.
Zea mays (corn) starch* (Amidon de porumb)
Imbunatateste aspectul pielii uscate sau deteriorate prin reducerea gradului de exfoliere, restaureaza supletea. Este un bun absorbant, ideal pentru utilizarea in pulberi pentru corp. Textura sa fina face pielea matasoasa si neteda.
Zinc stearate (Stearat de zinc)
Este sarea de zinc a acidului stearic si are proprietati antibacteriene, antivirale
Squalene (Scualan)
Acesta este un ulei limpede obtinut prin rafinarea uleiului de masline. Are o mare afinitate cu pielea, deoarece scvala este o componenta majora a sebumului uman si a filmului hidrolipidic. Cu proprietatile sale deosebite de imprastiere si capacitatea de a penetra pielea, previne uscarea si restabileste supletea si flexibilitatea.
Silica (Siliciu)
Corpul uman contine aproximativ sapte grame de dioxid de siliciu, mult mai mult decat orice alt mineral, inclusiv fier (si siliciu este al doilea component al scoartei terestre, cu o cota de 28%, dupa oxigen cu 47%). O calitate esentiala a siliciului este ca permite organismului sa absorba eficient si sa asimileze minerale si vitamine. tesutul conjunctiv al organismului uman (peretele celular) este compus din colagen si elastina. Aceste molecule au nevoie de siliciu, care insa nu mai este sintetizat de la varsta aproximativa de douazeci de ani. Este necesara o sursa externa, in special pentru piele. Din acest motiv, cele mai multe produse din gama ZAO contin siliciu organic.
Sesamum indicum oil unsaponifiables* (Ulei nesaponificabil de susan negru)
Ajuta la prevenirea evaporarii apei din piele si este compus in principal din acid oleic, linoleic, palmitic si stearic
Lauroyl lysine (Lauroil Lizina)
Este un derivat de acid lauric si lizina, un aminoacid natural. Lauroyl Lizine este un derivat de aminoacid care este fabricat din acid gras de cocos natural (ulei de nuca de cocos). Acesta este cel mai adesea folosit ca agent de ingrijire a parului si a pielii.
Macadamia ternifolia seed oil (Ulei din seminte de macadamia)
Este un ulei bogat in acizi grasi esentiali, care contine, de asemenea, omega 3 si 6. Are o actiune hidratanta si emolienta, inmoaie piele a aspra care este sensibila la atingere si ajuta la lupta impotriva radicalilor liberi.
Theobroma cacao (cocoa) seed butter* (Unt organic de seminte de cacao*)
Untul de cacao protejeaza pielea de agresiunile externe. Acesta ajuta la mentinerea hidratarii, deoarece incetineste pierderea de apa din piele, formand o bariera pe suprafata pielii. Acesta a fost folosit de secole in Africa in ingrijirile preventive pentru a asigura flexibilitatea pielii si, de asemenea, ingrijirile curative pentru pielea uscata si ridata.
Butyrospermum parkii (shea) butter extract (Unt de shea)
Untul de Shea este o substanta comestibila extrasa din fructul arborelui de Shea, un copac care crestere in savanele impadurite din Africa de Vest si al carui nume inseamna "viata" in Mandinka. Extractul de unt de shea hidrateaza pielea si protejeaza de uscarea. Emolient, de asemenea, contribuie la inmuierea tesuturilor si lasa pielea moale si neteda.
CI 77820 [silver] (Pulbere de argint micronizata CI 77820)
Aceste particule micro de argint pur au particularitati antiseptice (in special asupra pielii si mucoaselor), antibacteriene si de protectie a pielii, precum si pentru pastrarea produsului. Este folosit in creme pentru a trata arsurile. Toate produsele din gama ZAO (cu exceptia celor 2 balsamuri de buze) contin particule micro de argint pur (un conservant natural).
Olea europaea leaf extract [olea europaea (olive) leaf extract] (Extract din frunze de maslin)
Cu proprietati antiimflamatorii si antioxidante, uleiul de masline iti face o piele mai catifelata si mai luminoasa. Folosit atat in masajul corpului, cat si in alimentatie, uleiul de masline iti ofera antioxidantii necesari pentru a lupta impotriva radicalilor externi.
Aqua [water] (Apa)
Apa demineralizata
Alcohol denat. (Alcool denat.)
Alcool denaturat, apare in mod natural ca urmare a fermentarii zaharurilor sau poate fi produs sintetic
Maltodextrin (Maltodextrina)
Este un polizaharid obtinut in urma hidrolizarii amidonului ce imbunatateste calitatile anti-aging ale celorlalte componente dintr-un produs
Theobroma cacao (cocoa) seed extract (Extract de seminte de cacao)
xtractul de cacao conține acidul β-butaric natural (GABA), care este benefic în scăderea tensiunii arteriale crescute, care ajută la circulația sângelui și la calmarea sistemului nervos.
Bambusa arundinacea stem powder (Pulbere micronizata din bambus)
Substanta alba extrasa din articulatii de bambus, compusa in principal din dioxid de siliciu pur. Este un ingredient care a fost utilizat pe scara larga in medicina orientala. Siliciu organic e implicat in sinteza de colagen si elastina si regenereaza epiderma impiedicand demineralizarea si pierderea elasticitatii pielii.
Aloe barbadensis leaf extract (Extract din frunze de aloe )
Un activ cosmetic concentrat, cu multiple proprietati : calmant, hidratant, nutritiv, regenerator, antirid. Contine vitamine, minerale, polizaharide, fitosteroli si acizi organici. Este obtinut din frunzele plantei prin procedeul numit liofilizare, procedeu care presupune uscarea produsului la rece permitand conservarea substantelor active prezente in planta proaspata, fara sa fie degradate vitaminele si elementele sensibile la caldura.
POATE CONTINE +-:
CI 77891 [titanium dioxide] (CI 77891 dioxid de titaniu)
Compus anorganic, principalul aditiv in machiajul mineral, acesta ofera aderenta, are super putere de albire si filtreaza ultravioletele. Dioxidul de titaniu este un pigment alb care a fost folosit timp de decenii in cosmetice si in alte produse din viata de zi cu zi: alimente, vopsele pentru acasa si masini etc.
CI 77491 [iron oxides] (CI 77491 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77492 [iron oxides] (CI 77492 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
CI 77499 [iron oxides] (CI 77499 oxid de fier)
Oxizii de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499) - Trei nuante de baza: negru, galben si rosu. Oxizii de fier se gasesc intr-o gama larga de produse cosmetice, de la fard de ochi la pudre. Se gasesc si in produsele care sunt comercializate ca produse naturale sau organice pentru ca sunt sigure, desi oxidul de fier din cosmetice este sintetic. Oxizii de fier se fac intr-un laborator din motive de siguranta, deoarece cele produse in mod natural contin adesea impuritati. Oxizii formati intr-un cadru natural, necontrolat sunt adesea contaminati cu metale grele. Acesta este un exemplu de natura care nu este intotdeauna mai sigura. Oxizii de fier sunt blanzi si netoxici in produsele cosmetice plasate pe suprafata pielii; de obicei, nu irita pielea si nu sunt cunoscute ca fiind alergice. Oxizii de fier nu cauzeaza probleme chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.

Datorita unui sistem simplu si inovator, majoritatea produselor ZAO sunt reincarcabile. Rezervele reduc costurile, iar ambalajul  permite sa te joci cu nuantele din gama ZAO, utilizand acelasi ambalaj pentru o gama larga de culori.


Aminteste-ti sa utilizezi pudra pe ochi inainte de aplicarea creionului si a rimelului. Acest lucru va impiedica orice efect de intindere pana la sfarsitul zilei!
Cauti o nuanta mai inchisa? Alege pudra bronzanta 344 (Chocolate) - este o pulbere mata, care pe langa efectul de bronzare, poate fi folosita si ca pudra de zi cu zi pentru un aspect mat sau poate fi utilizat ca fard de obraz.

Un element esential in trusa de machiaj ce ofera un ten fara stralucire si are o mare capacitate de a absorbi uleiul de pe piele, mentinandu-l moale si catifelat.
- Pentru un efect de ten mat aplica pudra cu miscari usoare utilizand o perie pentru pudra.
- Pentru a acoperi diferite probleme ale tenului aplica pudra compacta cu un buretel. In ambele cazuri, alege intotdeauna o nuanta similara cu tonul pielii si utilizeaza produsul imediat dupa crema de zi.
- Pentru completarea machiajului aplica pudra pe toata fata dupa utilizarea fondului de ten.  Alege o nuanta cu un ton mai deschis fata de culoare pielii tale.  Pentru un efect natural folosesete o perie pentru pudra, iar pentru un efect de "baby doll" utilizeaza un burete.